ffssfurkan
Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba, kendime çadır almak istiyorum fakat çok fazla seçenek olduğu için kafam karışmış durumda.
Alacağım çadırı her zaman sırtlayabileceğim doğada dağda, göl kenarında kullanabileceğim bir çadır istiyorum mevsim olarak karda kullanmayacağım kesin ama yağmur koşullarına dayanıklı olmasını istiyorum.
200 lira civarlarında çadır arıyorum ama bu fiyatlara yakin biraz daha pahalı olsada tavsiye edebileceğiniz ürünler varsa onlarıda düşünebilirim.
Yurt dışı amazon vs üzerinden tavsiye edebileceğiniz fiyat bazına uygun urun varsa tavsiyelere açığım yurt dışına aktif olarak seyahat ettiğim için sıkıntı olmayacaktır,
Türkiye'de birkaç çadır buldum ama kullanışlı olurmu emin değilim genel olarak Husky trendi var ama fiyatlar bana fazla geliyor,
Benim bulduğum çadırlar;
Evolite Trip Mono Dome 2 Kişilik Çadır Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Easy Camp Comet 200 Çadır Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Andoutdoor Utah 3 Mevsim 2 Kişilik Kamp Çadırı - Andoutdoor
Andoutdoor BirdNext 4 Mevsim 3 Kişilik Kamp Çadırı - Andoutdoor
Andoutdoor Riga 3 Mevsim 2 Kişilik Kamp Çadırı - Andoutdoor
Andoutdoor Jena 3 Mevsim 4 Kişilik Kamp Çadırı - Andoutdoor
Uyku tulumu ve mat da almayı dusunuyorum bu arada umarım açıklayıcı olabilmişimdir,
Şimdiden çok Teşekkürler
Saygılar
Alacağım çadırı her zaman sırtlayabileceğim doğada dağda, göl kenarında kullanabileceğim bir çadır istiyorum mevsim olarak karda kullanmayacağım kesin ama yağmur koşullarına dayanıklı olmasını istiyorum.
200 lira civarlarında çadır arıyorum ama bu fiyatlara yakin biraz daha pahalı olsada tavsiye edebileceğiniz ürünler varsa onlarıda düşünebilirim.
Yurt dışı amazon vs üzerinden tavsiye edebileceğiniz fiyat bazına uygun urun varsa tavsiyelere açığım yurt dışına aktif olarak seyahat ettiğim için sıkıntı olmayacaktır,
Türkiye'de birkaç çadır buldum ama kullanışlı olurmu emin değilim genel olarak Husky trendi var ama fiyatlar bana fazla geliyor,
Benim bulduğum çadırlar;
Evolite Trip Mono Dome 2 Kişilik Çadır Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Easy Camp Comet 200 Çadır Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Andoutdoor Utah 3 Mevsim 2 Kişilik Kamp Çadırı - Andoutdoor
Andoutdoor BirdNext 4 Mevsim 3 Kişilik Kamp Çadırı - Andoutdoor
Andoutdoor Riga 3 Mevsim 2 Kişilik Kamp Çadırı - Andoutdoor
Andoutdoor Jena 3 Mevsim 4 Kişilik Kamp Çadırı - Andoutdoor
Uyku tulumu ve mat da almayı dusunuyorum bu arada umarım açıklayıcı olabilmişimdir,
Şimdiden çok Teşekkürler
Saygılar