merhaba arkadaşlar umut arkadaşımızdan aldığımız series 3 ümüzü bir süre koruyup kolladıktan sonra bir tık daha ileriye götürdük elimizden gelen iyileştirmeleri yaptık onu ailenin bir ferdi gibi davrandık onun için evladımız oldu ve bu güzelliği paylaşmak ve değerini bilen kıymetini anlayan birine gitmesini istedim ve onu baştan aşşağı yenileyecek series sevdalısı bir arkadaş buldum hakan kardeşim ona aracı verdığım gunden beri hiç boş durmamış müthiş bir iş çıkarmış maddi anlamdan çok uzak tamamen sevda sabır ve özveri ile yapılmış bir araç ortaya çıkmış benim imkanlarım dahi olsa bu restorasyonu yapamazdım inan bana ve burdan resimleri yayınlamama ve konu açma şerefini bana verdiği için ayrıca teşekkür ederim şimdi kendi instegram sayfası hazırlıyor bittiğinde 3000 resim yayınlanacak aracın baştan sona yapımını ve bazı bilgiler verecek sanırım burada series sevdalılarına elinden geldiğince yardımcı olacak bende sabırsızlıkla tamamlanıp lınki bana atmasını bekliyoum burada hemen paylaşacağım şimdi bana gönderdiği bazı fotoları yayınlıyorum sevgiler saygılar arkadaşlar