Evde Off-Road Muhabbeti - Şile Keşif Gezisi (17-18 Kasım 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MK51 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 95
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,778

Etiketler

Ynt: Evde Off Road Muhabbeti - Şile 17-18 Kasım 2007

abi yarında denesem bi faydası olmayacak
beni itekleyerek çıkardığınız, ömerin çıkışı ve tabiki benim ömeri çıkarmam :smiley:)

Fotoğraflar için teşekkürler. Elinize emeğinize sağlık..

abi asıl senin eline sağlıkta bizim makinede tırtladı dediğim gibi 45 dakikalık kamera görüntüsü var ama yükleyemiyoruz
olmadı onu flashdisc ile sana getireyim birde sen yüklemeyi dene abi

O işin erbabı Hakan'dır..yapar bir güzellik...Senin ve eşinin ellerine sağlık..Çok güzel fotolar..Hanım: adam bu ne hal bütün işi sanamı yaptırdılar dedi :D

eee haksız mı ki abi bütün derdimizi sen çektin abi allah razı olsun senden ve diğer tüm arkadaşlardan

kanal geçişleri enteresan olmuş araçlar ve pilotlar iyi resim vermiş eh vizörün arkasında bir duayen bir fotoğraf virtüöz'ü olunca dimi sevgili hakan.neriman hanım sizinde elinize sağlık.

Yaw Fatih, güzel bir gezi olmuş diyerek geçiştirseydik ya bu konuyu...

valla seni herzaman motive etmemiz lazım hakan lakin ben ve benim gibi gezilere gelemediği her haftasonu yüreği parçalanan offroad tutkunlarının yaralarına merhem olan kasap önündeki kediler gibi beklediğimiz o güzel fotoğrafları çekiyosun.

Jeep34' Alıntı:
Hanım: adam bu ne hal bütün işi sanamı yaptırdılar dedi :D

Benim eşim de üzerimdeki çamurlu giysileri görünce, "hepsini poşete koy, çöpe atıcam" dedi...

Neriman+Mustafa ellerinize sağlık. O bahsettiğiniz filmi dvd'ye kaydedebilir misiniz?

gene güzel bol çamurlu ve bol eylenceli bir günü daha yaşamışsınız ne diyebilirim size eşlik etmek katılmak çok istiyor olmama karşın zamanı denkleştiremiyorum fakat kurtuluş yok bi gün muhakkak sizinle ofroad yapmaya gelecem haberiniz olsun paylaşım için teşekkürler

bence Hakan oralara gidemeyenler için tüm ayrıntıyı vermek istiyor Mustafa Abi :D
çekimleride çok güzel olduğu için sanatsal görüntüleri paylaşıyor bizimle :smiley: :smiley:
çok teşekkürler Hakan bizede oraları yaşattığın için :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri