Evde Off-Road Muhabbeti - Şile Keşif Gezisi (17-18 Kasım 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MK51 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 95
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,843
Ynt: Evde Off Road Muhabbeti - Şile 17-18 Kasım 2007

:smiley: birileri evde oturmayıp pazarın keyfini arazide çıkarmış
hakan eline sağlık yine güzel kareler yakalamışsın
yine güzel bir güne imza atmışsınız hepinizi tebrik ediyorum :smiley:
çok güzel bir parkur bulmuşsunuz baya derin kanalmış lada oralardan nasıl geçti ?

Etiketler

Hakan'ım göz banyomuz başladı öylemi... Yorgunlukları atıcaz sırtımızdan demektir bu...

Sanki işten kaytaranlar var gibi ;D

Kemerburgaz556.jpg

Kemerburgaz557.jpg

Kemerburgaz558.jpg

Kemerburgaz552.jpg

Kemerburgaz553.jpg

Kemerburgaz551.jpg

Kemerburgaz547.jpg

Yücel, kanallar çok derin ve bazı bölgeler taş idi. Çalışabilen ??? bütün araçlar başarılı idi bana göre. Pilotlar da öyle.

Sanırım ladanın nasıl geçtigini son resimlerden anlamışındır Yücel. ;)..Bu arada Recep abi,Ömer,Neriman+Mustafa,Suat..Dönüşünüz muhteşem olmuş :smiley:

İnerken kendini belli etmeyen zemin, çıkarken atıştırmaya başlayan yağmurun da etkisi ile baya ağırlaştı.

Aralara da sanat attırıyosun bakıyorum Hakan. Diğer forumlardan sempatizan toplama gayreti mi bu?

Hiç hesapta yokken gerçekleşen çok güzel bir gezi oldu.
Yine bol çamur, yine keyifle su gibi akan saatler, yine güzel insanlar...
Tabii değişmeyen bir şey daha vardı, yine patron doğaydı...

Uğur abi, misafirperverliğin için çok çok teşekkürler...

Bu arada en sona sakladım ama, ikinci etaba ait ben de hiç görüntü yok, fotoğraf makinasının şarjı erken bitti maalesef..
( umarım çekebildiklerim hoşunuza gider )
İkinci etap fotoğrafları Neriman hanımda... Merakla bekliyorum...

MK51' Alıntı:
Aralara da sanat attırıyosun bakıyorum Hakan. Diğer forumlardan sempatizan toplama gayreti mi bu?

Nasıl muhteşem bir güzellik ile başbaşa olduğumuzu bilmek herkesin hakkı Mustafa abi :smiley:

Hakan abi ellerine sağlık resimler için. Gerçekten çok sıkı etaptı uzun zamandır böyle keyif almamıştım tatmin ediciydi.

Hakan'cım ellerine sağlık..çok güzel kareler..
Güvercinlik_Kabakoz etabı ki orası asıl çamuru bol olan yerdi...Pillerinde biteceği tuttu :D
Görsel şölen Neriman hanımın çektiği karelerde..Gerçi onlarında hafıza kartı dolmuştu..İnşallah bir kaç kare yakalayabilmiştir..

Serkan niye yok dedim...Çekimlerin devamı ile uğraşıyorlar dediler..Yoksa bıdı bıdı yapıcaktım.. :D
2. etap tam gezenbilire göre bir yer..Kılıçlı'ya doyduk diyenler için iyi bir alternatif...5-6 araç iyi bir ihtimalle 4 saate çıkar ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,628
Kaydolan Son Üyemiz
Rigor

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR