Esnek Çeki Halatı(strap) Satılık

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orsa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 95
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,724

Etiketler
Ynt: Satılık esnek çeki halatı(strap)

haklısın....peki ani vurdurma lar için ucundaki aparatların dayanımı nasıl sence..??

gokhanlro' Alıntı:
haklısın....peki ani vurdurma lar için ucundaki aparatların dayanımı nasıl sence..??

bence çok iyi ama ,zaten halatın iki ucu ,göz şeklinde kapalı ,direkt aracada takabilrisin ,aparata gerek kalmadan , ve ucundaki mapayı koparmak için bayağı bir güc lazım ,aynı şekilde kancayıda ,kopacağını zannetmiyorum ,halat yükün büyük kısmını esneyerek hallediyor zaten

erdalyaman' Alıntı:
** Bu bahsettiğiniz halatın (24mm) çekme mukavemeti mi 8,6 ton yoksa kopma kuvveti mi?? Zira bendeki halatın kopması 5,9 ton olarak belirtiliyor. Bu mukavemetlerle ilgili laboratuar test sonuçları varmıdır?
** Buata ve klemensle yapılan bağlantının zayıf ve çıkabilir olduğunu belirtmişsiniz :smiley: sizdeki 24 mm halat ta örgü bağlantılı mı yoksa buatalı mı?
sevgiler

Halatın kopma mukavvemeti 8.6 ton Erdal Bey. Her halatın rulosunda yazılı bulunan kopma kuvvetine göre bilgi verdim. Halat imalatçısı firma zaten sizin aldığınız halattaki gibi laboratuar test sonucuna göre yazıyor üstündeki bilgiyi.

Klemens konusunda şöyle düzelteyim. Klemensin dayanımı kadar bir dayanım söz konusu. Kırılma halindeki atma kast ettiğim.
Halat örgü bağlantılı yazdığım gibi.

Bilgi paylaşımı ve detayları aktarmak güzel bir şey. Sağolun ilginiz için.

cihanülker' Alıntı:
onur bey ,halatı bu pazar günki gezide kullandım ,çok güzel olmuş elinize sağlık ,esnemesi ve çekim gücü mükemmel ;) ;) ;)

Yorumunuz için teşekkürler Cihan Bey. Bu işe girişirken amaç uygun fiyatlı ve kaliteli ürün sunabilmek.

Vinç halatı için gün yazmam doğru olmaz ama tahminen havalar ısınmadan kullanılmaya başlanabilecek. :smiley:

Yeni parti malzemeler geldi arkadaşlar.

Sınırlı sayıda mavi renkli 22 mm. kalınlığında, 3 kollu, 8.6 ton kopma mukavemetli esnek çeki halatı.

Malzemesi yarı ipek, yarı polyamid. Fiyatı KDV dahil 70 TL.

İsteyen arkadaşlar bana 0 542 4875095'den ya da özel mesaj yoluyla ulaşabilir.

orsa' Alıntı:
Yeni parti malzemeler geldi arkadaşlar.

Sınırlı sayıda mavi renkli 22 mm. kalınlığında, 3 kollu, 8.6 ton kopma mukavemetli esnek çeki halatı.

Malzemesi yarı ipek, yarı polyamid. Fiyatı KDV dahil 70 TL.

İsteyen arkadaşlar bana 0 542 4875095'den ya da özel mesaj yoluyla ulaşabilir.

Onur Bey;
Yeni ürün 5m midir acaba?

ilkerkul' Alıntı:
Boy kısaldı fiyat arttı. Biraz düşünmem lazım sanırım....:(

Boy kısaldı ama halatın malzemesi değişti ilk olarak. Normalde bu halat malzemesi gereği metraj fiyatı olarak oldukça pahalı.
Bu halat teorik olarak daha uzun ömürlü(iki halatında ömrünü dolduracak kadar eskitemedik), daha hafif.
Bir seferlik uygun fiyata bulunduğu için bu halat seçildi.
İkinci olarak fiyata KDV dahil. İsterseniz faturasız 65 TL.

orsa' Alıntı:
Boy kısaldı ama halatın malzemesi değişti ilk olarak. Normalde bu halat malzemesi gereği metraj fiyatı olarak oldukça pahalı.
Bu halat teorik olarak daha uzun ömürlü(iki halatında ömrünü dolduracak kadar eskitemedik), daha hafif.
Bir seferlik uygun fiyata bulunduğu için bu halat seçildi.
İkinci olarak fiyata KDV dahil. İsterseniz faturasız 65 TL.

Tamam bir tane mutlaka benim için ayırın.
Size özelden yazağım.

Cevat Sinan Bey'e 7 metrelik siyah halatını gönderdim iki gün önce.
Önümüzdeki Salı yeni parti siyah 5 ve 7 metre halatlar gelecek.

Yeni parti naylon polyester halatlar geldi. Siyah olanlarla aynı malzemeden yapılmış, aynı yük çekme özelliğinde.
Uzunlukları 5 ve 7 metre.
Fiyatları 60 ve 75 TL.
Bunun yanında sayfa içinde görünen mavi 4.2 metrelik yarı ipek halatlar stokta bulunmakta. Fiyatı 65 TL.

Selam arkadaşlar,

Her türlü iplik, çekme ve yük halatlarının imalatı Türkiye de birçok ilde var. Bunlardan birtanesi de Gediz Kütahya karayolu üzerinde.
Firma 1987 den beri iplik imalatı yapıyor. Aradığınız esnek halatlar burada da imal ediliyor.

Adres : www.soyluiplik.com.tr

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR