Eski Bir Motokaravan Hk.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Blugur Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,640

Blugur

Yeni Üye
Merhaba, büyük bir hevesle bir motokaravan sahibi olmak istiyorum. Ancak bütçem yeni bir araca müsaade etmiyor.
İkinci el bir karavan almak istiyorum ancak onların da bazılarının iç dizaynları istediğim gibi olmuyor. Bu bağlamda aldığım motokaravan ruhsatlı bir aracın içini boşaltıp yeniden yapmam mevzuat olarak mümkün müdür?

Etiketler
Ynt: Eski Bir Motokaravan Hk.

Blugur' Alıntı:
Merhaba, büyük bir hevesle bir motokaravan sahibi olmak istiyorum. Ancak bütçem yeni bir araca müsaade etmiyor.
İkinci el bir karavan almak istiyorum ancak onların da bazılarının iç dizaynları istediğim gibi olmuyor. Bu bağlamda aldığım motokaravan ruhsatlı bir aracın içini boşaltıp yeniden yapmam mevzuat olarak mümkün müdür?

Merhaba öncelikle amacınız hayırlı olsun tabiki böyle bir araç alıp içini planına sağdık kalmak koşulu ile yeniden yaptırabilirsiniz bu konuda size yardımcı olabiliriz saygılarımızla.

aldığınız aracın içini kendiniz yaparsanız belki makul olabilir ancak bir fimaya yaptırmanız halinde tahminen +100000 TL maliyeti göze almanız lazım ....
Kalın sağlıcakla

Yanıtlarınız için teşekkürler. Peki içindeki dizayna sadık kalmak şart mıdır?

Süleyman bey arkadaşın gözünü korkutmayın isterseniz 100 bin tl maliyeti neye göre çıkardınız bilmiyorum ama bu meblalara aracıyla beraber güzel bi camper karavan alabilir arkadaş.

Konunun içeriğini göze alınca 100.000 e takilmadim zaten ;)
Ama projenin aynen olmak zorunda olması can sıkıcı...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

SON KONULAR

Geri