Eşekle Dünya Turu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan medford Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,606

Etiketler

Ynt: Eşekle Dünya Turu

helal olsun dedeye valla sonucda her arabada esekktir defender jeep farketmez ama yapılan iş gercekten cok büyük bi basarı...

medford' Alıntı:
bu işi yapan kişi bence kesinlikle çok büyük bir saygıyı hakkediyor
budur budur budur . amca son noktada eli öpülesi amcam benim . yolun açık olsun :smiley:

yinede eşeğine dikkat etsin buralarda yoksa sucukistan cumhuriyetine gidiverir

redbull34' Alıntı:
Buna benzer bir haberi çok uzun seneler önce gazetelerde okumuştum. Gazete haberlerine göre seyyah (İtalya diye hatırlıyorum) Kars'a gelmiş ve burada atı çalınmış. Bu minval üzere bir haberdi. Ertesi gün yeni bir haber gazetelere yansıdı. Şikayet için karakola gitmiş bu arada eşeğini karakol bahçesine bağlamış. Çıkışta eşek yok... Çok sinirlenen gezgin yaya olarak Ermenistan'a geçmiş. Haberi yapan gazeteci haber sonun da yorum yapmıştı. " Yaptığı seyahati kitaplaştırmak isteyen ... ... Türkiye için çok olumlu şeyler yazmayacağı kesin". Bunları yazdım ama pek duyarlı milliyetçi arkadaşımız rahatsız olmaz umarım. Şu birlik ve beraberlik olmamız gereken günlerde ...!

buna benzer bir olayı bizzat yaşadım. bundan 6-7 sene önce ılgaza bağlı bir köyde akşam köy meydanında oturuyoruz, birden bir alman çift geldi yanlarında iki at vardı telaşlı ve korkmuşlardı çat pat dertlerini anlattılar gece çadırlarında yatarlarken köyün gençlerinin tacizine uğramışlar gençler atlarını ürkütmüş ertesi gün apar topar yola koyuldular.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR