Erzincan Bayırbağ - Tekçam Yaylası - Aygır Gölü Gezimiz (18 - 20 Haziran 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan paraglinesinan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,944
Ynt: Erzincan Bayırbağ - Tekçam Yaylası - Aygır Gölü Gezimiz (18 - 20 Haziran 2010)

2003 yılından beri gelemedim Erzincan Dağlarına.
:(

Etiketler
Ynt: Erzincan Bayırbağ - Tekçam Yaylası - Aygır Gölü Gezimiz (18 - 20 Haziran 2010)

jose andrio silva' Alıntı:
işte ben bu yuzden cj almıyorum sakat abi cj her araziden geldinmi bakıma ihtiyacı olacak kardeş wilys stow wogan ön arka attır ozman rahatlarsın bak ozan kırma kıramasın ben bir kere kırmaya calıştım kıramadın difresiyellleri
wiliys stow wogan nedir biraz bilgi verirmisin.nerden buluruz?nasıl çalışır?

TezzMertek' Alıntı:
Paylaşım için teşekkürler.
Soınbahar da giderseniz alçak irtifalara ağaçlandırma çalışması yapar mısınız.?
murat bey dikkatinize ve ilginize teşekkürler.
ağaç konusunda bende çok titizim.aygır gölüne ilk gittiğimde buralarda neden ağaç yok keşke gölün etrafı ağaçlık olsa daha muhteşem bir görünüm olur diye düşündüm.kendi imkanlarımla oraya en azından birkaç çam fidesi götürüp deneme yapmalıyım diye düşündüm ama bu gezimizdede götüremedim.inşaaallah en yakın zamanda(sonbaharda) bu dediklerimi yapacağım.
kanımca bu bölgelerdeki gündüz ve gece sıcaklıklarını çok farklı olması(gündüz sıcak gececsoğuk) ağaç yetişmesinde olumsuz rol oynamakta.
göl kenarına kamp yerimizden 1 saatlik bir yürüyüşle gidilmekte durum böyle volunca kimsenin aklına gelmemiş demekki.
ama ben bu konunun üzerinde durup hiç olmasa bile kendi imkanlarımla ağaçlandırma yapacağım.birdahaki gezimizdede bunu sizlerle paylaşacağım.

Cevaplardan anladığım kadarıyla göl kenarına araçlarla gidilmiyor.
Eğer gidilmiyorsa bunu denemek lazım.
İşte o zaman asıl offroad yapmış oluruz.
Ama ben gelmeden gitmeyin sakın ha. :smiley:

nrlates' Alıntı:
Cevaplardan anladığım kadarıyla göl kenarına araçlarla gidilmiyor.
Eğer gidilmiyorsa bunu denemek lazım.
İşte o zaman asıl offroad yapmış oluruz.
Ama ben gelmeden gitmeyin sakın ha. :smiley:
ASLINDA GÖLÜN YANINA ARAÇLA İNİLİYOR.
dağın kuzey yamacından eski çayırlı yolundan gidilebilliyor.bizim gittiğimiz 5.ayda değilde 7-8.aylarda gidilebilir.
çünkü 5 .aylarda büyük karkütükleri yolu kapatmış oluyor.
2,yol ise:bizim yürüyerek gittiğimiz istikamette.dere içinden çıkarak gine çayırlıdan gelen yola inilip gidiliyor.
7/08/2010 tarihinde diğer arkadaşlar dediğim yoldan araçlarla gölün yanına kadar gittiler çadırlar 2gün kamp yaptılar .ben işlerim dolayısıyla gidemedim.anlattıklarına göre çok maceralı geçmiş.ama gitmeyi düşünüyorum belkide siz vesile olursunuzda gideriz.

8. ayda oduğumuza göre bayramda gidebilsek ne güzel olur.

oyoyyyy...
sinan abi bizi niye çağırmadın buralara harika bir gezi olmuş.
benimde daha önceleri motorsikletle gittiğim yerler ama sizlerlede gitmek isterim.
inşaallah birdahaki sefere benide davet ederseniz sevinirim.

Sayenizde gömediğimiz yerleri geziyoruz ,bu güzellikleri paylaştığınız için teşekkürler, inşallah banada nasip olur.

Güncel ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR