Erkek Ağzından Yemek Tarifleri :)))

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ekiNoks Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 185
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,275
Ynt: Erkek Ağzından Yemek Tarifleri :smiley:))

Rejimde ki arkadaşlar az sonra kalın merdaneler ile buraya damlayacaklar ama.
:smiley:

Etiketler

Hem yemek tarifi hem rejim çok ters iki konu rejimdekiler konuya bakınca damlamazlar herhalde ...

Resim 086.jpg

Buyrun sütlü irmik helvası Aladağ kampımızdan offroad süresince kucakta taşındı hasarlanmasın diye ondan sonra afiyetle yendi.

Mezeci abim, yemeklerinin görüntüleri süper. Tadını hayal etmek bile istemiyorum. Çünkü çalışıyorum.
İşte budur. Hangi hatun bu yemekleri yapabilir?

Fatoş, bende kendi çapımda yemek yaparım ama mezeci abimin yanına bile yaklaşamaz benim yaptıklarım. O tepsi içinde yatan balıklar, makarnanın üzerindeki kuzu etleri. Off, off...

Oyy, oy, oy pastırmalı yumurtayı kaçırmışım. O nasıl şeydir öyle...
Ben bu konuyu neden daha önce görmedim.

:D :D :D

Sen iyice öğren yemekleri, yemekler sana ait, kahveler benden, Hakan abi de yolda kalanları taşıma işine bakar :D :D :D

Haçan Pu Yemek Kaçmaz Da....

Hamsi Köftesi :

Hamsileri, kafalarını kopararak ve kılçıklarını çıkararak fileto halinde ayıklayınız; yıkayıp durulayınız. Bilahare çok küçük parçalara doğrayınız

Maydanozları ince kıyınız. Soğanları rendeleyiniz. İçine doğranmış hamsileri koyup iyice harmanlayınız.Yumurtaları çırpıp ilave ediniz ve tekrar karıştırınız (Mutfak robotunuz varsa karıştırma işlemini orada yapabilirsiniz).

Harmanlanmış malzemeyi küçük toplar halinde yoğurunuz. Kızgın yağda çevirerek kızartınız. Sıcak servis yapınız. Yanına bir de küçük Rakı açılabilür. :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR