Erkek Ağzından Yemek Tarifleri :)))

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ekiNoks Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 185
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,275

Etiketler
Ynt: Erkek Ağzından Yemek Tarifleri :smiley:))

kıyı köy yakınındaki manda yoğurtları aklıma geldişimdi aklıma birden

Çok kolay yoğurdu tepsiy boşaltısın üzerine kararınca bal afiyet olsun. Bundan 20 yıl önce işyerinde yoğurdun üzerine reçel döküp afiyetle yerken herkes bu adam ne yapıyor diye ters ters bakardı yakın zamanda meyveli yoğurtlar piyasaya çıktı ..
ekiNoks' Alıntı:
Harikasınız Adnan bey :D, şimdi olsa da yesek :D

Tekrar giderken artık yanınızda bal'da götürürsünüz. (Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır, ballı yoğurt isteyen yanında bal taşır )
peşehodka' Alıntı:
kıyı köy yakınındaki manda yoğurtları aklıma geldişimdi aklıma birden

mezeci_67' Alıntı:
Tekrar giderken artık yanınızda bal'da götürürsünüz. (Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır, ballı yoğurt isteyen yanında bal taşır )
neden olmasın ki
ayrıca o reçelli yoğurdu bizde çok yapardık
evel öle her istediğinde tatlı nerde bulacaksın ama benim gibi tatlısız sofradan kalkmayan
reçel , reçel olmayan yerde de şeker seper gene tatlı ihtiyacını giderir şimdi kutuya koydular diye reçelli yoğurt makbule geçer oldu :D :D

peşehodka' Alıntı:
neden olmasın ki
ayrıca o reçelli yoğurdu bizde çok yapardık
evel öle her istediğinde tatlı nerde bulacaksın ama benim gibi tatlısız sofradan kalkmayan
reçel , reçel olmayan yerde de şeker seper gene tatlı ihtiyacını giderir şimdi kutuya koydular diye reçelli yoğurt makbule geçer oldu :D :D

Dut Pekmezi ile karıştırılmış yoğurduda deneyin...

Vayyy, vayyy, vayyy Ben bu başlığı neden daha önce görmedim. Bu ne yemek muhabbetidir!!
Adnancım içli köfte resimleri beni bitirdi. Ben yemek hazırlamayı pek bilmem ama yemeyi çok güzel bilirim. Şunu dönüp en baştan bir okuyayım hele sonra bir ilave de ben yapabilirim belki.
Selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.