Erdek (Kapıdağ Yarımadası) Kamp Yerlerimiz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan i.güneş Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 64
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,672
Ynt: Erdek (Kapıdağ Yarımadası) Kamp Yerlerimiz

ceranus' Alıntı:
Erden bey, keyifli etkinliğiniz sayesinde Ocaklar'ı tanımış oldum, güzel ve sakin bir yer, teşekkürler ediyorum, festivalimizde görüşmek dileğiyle, selamlar.

Zerrin Yiğiter

Zerrin hanım ilginiz için teşekkürler...

İşlerimden fırsat bulursam festivalinize katılmak istiyorum.

Selamlar... Erden.

Etiketler

teos' Alıntı:
Keyfinizin daim olması dileklerimle ...

Oğuz bey bu güzel dileğiniz için teşekkür ederiz...

Çok kısa zamanda sizin de keyifli gezilerinize başlamanızı diliyorum.

Dostlukların daim gezinizinde keyfli olması dileklerimle. Selamlar.

Kamp alanını tanıtım için koordinat yetkili ismi ve telefon bilgilerini yazarsanız ''kamp alanları '' başlığında tanıtmış oluruz.

Kamptaki ilginç olay tavukların lideri kınalı yapıncak çilli horoz;
İlk günümüzde erken öten horoz nedeniyle Erden abi, Serap abla... uyumakta sıkıntı yaşamış. Kamp sahibi muhabbet esnasında ''Nasıl rahat edebildiz mi?'' diye sordu. Erden abide ''Horozun boğazını sıkacam onun yüzünden erken kalkmak zorunda kaldık'' diye latife yaptı. Keşke yapmasaydı....
Gelişen olayı Erden abi devam etsin sanırım unuttu.

berkcantp' Alıntı:
Kamptaki ilginç olay tavukların lideri kınalı yapıncak çilli horoz;
İlk günümüzde erken öten horoz nedeniyle Erden abi, Serap abla... uyumakta sıkıntı yaşamış. Kamp sahibi muhabbet esnasında ''Nasıl rahat edebildiz mi?'' diye sordu. Erden abide ''Horozun boğazını sıkacam onun yüzünden erken kalkmak zorunda kaldık'' diye latife yaptı. Keşke yapmasaydı....
Gelişen olayı Erden abi devam etsin sanırım unuttu.

Sabah uzun bir süre öten horoz yüzünden, saat 06 gibi uyanmak zorunda kaldım.

Muhabbet arasında , kamp sahibine horozun sabah çok öttüğünü erken kalktığımızı biraz rahatsız olduğumu söyledim.

Akşam üstüde bi baktık, horoz ölmüş. Espiriyle söylediğim laf yüzünden, neredeyse herkes beni horozun katili sanacaktı.

Neyseki sabah değil de akşam üstü öldüğü için (yediği bir şeyden ) işi kurtardık. :D

erdenbay' Alıntı:
Sabah uzun bir süre öten horoz yüzünden, saat 06 gibi uyanmak zorunda kaldım.

Muhabbet arasında , kamp sahibine horozun sabah çok öttüğünü erken kalktığımızı biraz rahatsız olduğumu söyledim.

Akşam üstüde bi baktık, horoz ölmüş. Espiriyle söylediğim laf yüzünden, neredeyse herkes beni horozun katili sanacaktı.

Neyseki sabah değil de akşam üstü öldüğü için (yediği bir şeyden ) işi kurtardık. :D

Maalesef leşi kaldırma aşamasında, herne kadar Serap ablayla üzgün olduğumuzu boğazından çıkan ottan olabileceğini bildirdiysek te, mekan sahibi ''horuzun sırt tarafının soğumamasından 15 dakika evvel boğularak öldürülmüş'' teşhisini koydu, sahibi bizden şüphelenmedi dersem yalan olur.

Kapıdağ yarımadasını bir kış vakti turladığım için kamping ve tarzı yerleri haliyle gözden kaçırmıştım. Fakat pırıl prıl denizi, olmayacağını sandığım küçük koylarla karşılaşmak beklenmedik bir güzellik olmuştu benim için. Tek sıkıntı yolların kötülüğü ve bazı koylara inmeye cesaret edememizdi. Aslında bir de yazın denemekte fayda var galiba.
Bilgi sağlayan paylaşımınız ve fotolarınız için teşekkürler.

berkcantp' Alıntı:
Maalesef leşi kaldırma aşamasında, herne kadar Serap ablayla üzgün olduğumuzu boğazından çıkan ottan olabileceğini bildirdiysek te, mekan sahibi ''horuzun sırt tarafının soğumamasından 15 dakika evvel boğularak öldürülmüş'' teşhisini koydu, sahibi bizden şüphelenmedi dersem yalan olur.

Alfred hitchcock romanlarını aratmıyor sizin kampınız :D

Güzel bir alanda keyifli bir kamp yaşamışsınız. Horoza üzüldüm ama kimse horozu boğup öldürmez, mis gibi yahnisini yapmak varken ;) ;) ;)
:D :D :D

berkcantp' Alıntı:

Bundan sonra Erden abiye saygıda asla kusur etmem... :D

drares' Alıntı:
Güzel bir alanda keyifli bir kamp yaşamışsınız. Horoza üzüldüm ama kimse horozu boğup öldürmez, mis gibi yahnisini yapmak varken ;) ;) ;)
:D :D :D

Tavuğa 20 TL verdim, ''onlar oğlumun (11 yaşında), çok seviyor'' deyince, az haşlayıp tenekede tavuk yapmak fikrinden vazgeçmek zorunda kaldım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR