Erdek (Kapıdağ Yarımadası) Kamp Yerlerimiz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan i.güneş Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 64
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,572

Etiketler
Ynt: Erdek (Kapıdağ Yarımadası) Kamp Yerlerimiz

güngör' Alıntı:
Dostlukların daim gezinizinde keyfli olması dileklerimle. Selamlar.

Kamp alanını tanıtım için koordinat yetkili ismi ve telefon bilgilerini yazarsanız ''kamp alanları '' başlığında tanıtmış oluruz.

Selçuk Kamping Ahmet ve Hüseyin SELÇUK 0266 847 50 39-0535 937 71 19 Ocaklar Tatil Beldesi/ERDEK
Koordinat bilgisi Erden abide olabilir benim Navigasyon'um yok.

Yanımızda The Beach kamp alanında Muzaffer beyle tanıştık, İveco karavanı ve bu yaşamı seçimi hakkında söyleşi yaptık. Kendi aracını tasarlamış; Konuşkan, kamp hayatında tek başına olmayı tercih etmiş bir beyefendi.

IMG_7991_800x600.JPG

IMG_8125_320x240.JPG

IMG_8127_320x240.JPG

bu başlığı kaçırmışım :smiley:
bu gezi ilginç olmuş İlhan ağbi korkulur sizden ;D

berkcantp' Alıntı:
Selçuk Kamping Ahmet ve Hüseyin SELÇUK 0266 847 50 39-0535 937 71 19 Ocaklar Tatil Beldesi/ERDEK
Koordinat bilgisi Erden abide olabilir benim Navigasyon'um yok.

Koordinatlar: (Erdek/Ocaklar yolu) 2km sonra soldan tabelasını takip edip doğru sahille.
K40.4462650" D27.7562929"

5 yıl öncesine kadar yıllarca kamp kurduğum, İlhanlar'dan 2 km ilerdeki Büyükova'ya bu sefer sadece uğramakla kaldım. Tek sosyal tesis olan derme çakma çay ocağımızda yoktu, yeindeki arazide beton çitle çevrilmişti, onuda anlamadım sebebide sahile o kadar yakın olan arazi özel mülkmiş.

IMG_7838_800x600.JPG

IMG_7828_800x600.JPG

Erden abi ve Vehbi kardeşimizin ayrılmasından sonra kampingi terkedemedim Kırşehir'den hanımın yeğeni, Bursa'dan büyük oğlum ailesi ve fab. personelimiz tarafından kamp şenlendirildi. Karavandan tekrar çadıra terfi eden ve arası denize girmeyle iyi olmayan İlhan'a da kampa devam demek düştü.

IMG_8011.jpg

İlhancığım
Karavan' a o kadar emeği boşunamı verdik ? Bunun gibi güzel anları yaşamak için. Sana da bu yakışır. İyi gezmeler.

celal yalçın' Alıntı:
İlhancığım
Karavan' a o kadar emeği boşunamı verdik ? Bunun gibi güzel anları yaşamak için. Sana da bu yakışır. İyi gezmeler.

Teşekkürler Celal abi, her ne kadar sizin gibi olmasa da gezmeye çalışıyoruz.
Bu hızla gidersem yakında yenisini isterim diye de korkuyorum.

IMG_8080_800x600.JPG

IMG_8112_800x600.JPG

Geçen hafta sonunu Ocaklar'da geçirdik., Selçuk beyle muhabbet ederken Haydar Sinan ve eşiyle tesadüfen denk geldik, iyi ki gelmişiz, ben ve eşim bu pırıl pırıl gençlerle tanışmak ve sohbet etmekten memnun olduk. İyi ki Selçuk beyle muhabbeti uzun tutup, bu rastlantının yaşanmasına sebep olmuşuz.

DSCF2831.jpg

(bercantp) ilhan abi öncelikle sizlere ve tüm karavan camiasına saygılarımı iletmekten büyük bir onur duymaktayım abi sizleri yaklaşık bir yıldır izliyorum aynı zamanda karavanla yaşam dünyasınıda dileğim enkısa zamanda bi karavan almak ve sizlerle tanışmak umarım bana yardımcı olursunuz bi yazınızda hacıbektaşlı olduğunuzu okudum bizde oraya yakınız sanırım site kurallarına aykırı bi şey yapmıyorum eğer öyle ise lütfen beni affetsin canlar dostlar saygılarımla

Tunay/Tugay kardeşlerim, en kısa zamanda gönlünce, içiinde yaşaya biliceğin güzel bir karavana sahip olursun. Biz emekli, uzun süre karavan da yaşaya bilen karavancılardanız, Karavan edinme safhasında elimizden gelen desteği yapmaya hazırız, birgün yollarda karşılalaşmak üzere, hoşçakalın canlar.

abi dileklerin icin teşekkür ederim ...bizde emekli ler furyasına katılan acemi emekliler diyelim şimdilik bizde uzun süreli kalabileceğımız bir karavan sahibi olmak arzusundayız ama , gecen ankarada bulunan karavan imalatcıları ile görüşmeler yaptım ( telefonla ) o kadar farklı yaklaşımları varki imalatcıların aldığı ve motokaravana cevirip sattıkları ile 2. el motokaravanlar ile aralarında cok ucuk kacık fiyat farkları varki , Hanıma diyorumki bundan 15/20 yıl öncesi yaptığımız gibi cadır kuralım diyorum gülüyor bana ozamanlar genctin tugay bey farkındamısın 50, yi gectik diyor gülüyor arac alıp yaptıralımmı 2.el alıp gözden gecirt telimmi yoksa imalatcıların yaptıklarına razı olup onlardan mı alalım kararsısız bakalım abi sonuc nası olacak sizlere iyi tatiller diliyoruz saygılarımızla ha bu arada siz nası cözdünüz bu işi saygılarımızla......

TUGAY58' Alıntı:
abi dileklerin icin teşekkür ederim ...bizde emekli ler furyasına katılan acemi emekliler diyelim şimdilik bizde uzun süreli kalabileceğımız bir karavan sahibi olmak arzusundayız ama , gecen ankarada bulunan karavan imalatcıları ile görüşmeler yaptım ( telefonla ) o kadar farklı yaklaşımları varki imalatcıların aldığı ve motokaravana cevirip sattıkları ile 2. el motokaravanlar ile aralarında cok ucuk kacık fiyat farkları varki , Hanıma diyorumki bundan 15/20 yıl öncesi yaptığımız gibi cadır kuralım diyorum gülüyor bana ozamanlar genctin tugay bey farkındamısın 50, yi gectik diyor gülüyor arac alıp yaptıralımmı 2.el alıp gözden gecirt telimmi yoksa imalatcıların yaptıklarına razı olup onlardan mı alalım kararsısız bakalım abi sonuc nası olacak sizlere iyi tatiller diliyoruz saygılarımızla ha bu arada siz nası cözdünüz bu işi saygılarımızla......

Kendi için de rahat edeceğim kıvrak, heryere rahat ulaşa bileceğim, hayatımı idame edebileceğim, yakıt yönünden fazla acıtmayacak araç seçimi yaptım, uzun araştırme ve takviye bilgilerden sonra Bülent ustanın el becerisyle birlikte karavana sahip oldum.

abi keşke kayseride bülent usta gibi bi usta bulsam ama sanmıyorum burası yani kayseri gibi bi yerde bu yaşam tarzınnın farkında bile olmayan insanlar o kadarrrr cok ki ama azmin sonu başarıdır dimi abi saygılar..abi siz nası bi arac sectiniz sanırım bir kac yıldırda kullanıyorsunuz hic keşke şu aracdan alsaydım dediğiniz oldumu bide sanırım bursada yapıldı aracınız ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR