Erdek (Kapıdağ Yarımadası) Kamp Yerlerimiz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan i.güneş Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 64
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,571
Ynt: Erdek (Kapıdağ Yarımadası) Kamp Yerlerimiz

Eşimle geçen yaz Bursa'dan başladığımız Ege turundaki ilk durağımız idi. Araç üst çadırımız olduğu için karavan olarak kabul etmişlerdi bizi :smiley: 1 gün kalmıştık ama geçen seneki en iyi kamp alanları arasında ilk ikidedir burası.

Fotolar çok güzelmiş bu arada :smiley:

Etiketler

Erden Bey, fotoğraflar için teşekkür; hele gurup fotoğrafları...
"Dewar's", son fotoğrafı görse, kullanmak için izin ister sanırım!...

Cavid Sezen

gezmen' Alıntı:

Cavid Sezen

5 koli gönderirse Erden abi izin verir sanırım... :D
Hanımla çocuk deniz isterlerdi, hafta sonu kaçış için yakın mesafeli güzel bir seçenek burası...
Hoşuma gitti...

taiga' Alıntı:
5 koli gönderirse Erden abi izin verir sanırım... :D
Hanımla çocuk deniz isterlerdi, hafta sonu kaçış için yakın mesafeli güzel bir seçenek burası...
Hoşuma gitti...

Sabah sporu gezisinde bir restoranın sahil kısmındaydı "Dewars" . Kadraj gözüme hoş geldi :D çektim.
Haldun , Selçuk Kamping Ocaklara gittiğinde memnun kalınabilecek bir yer. Sahibi Selçuk bey de cana yakın bir arkadaş. 30 senedir kamping işletiyorlarmış.

Yahu millet karavanların kapısı bir birine bakmasın diye ne yapacağını şaşırır, siz hala kampingde bile kzılderililere karşı savunma düzenindesiniz! :smiley: :D

Alışamadınız hala, bir takım tedirginlikler var galiba? :smiley:

gezmen' Alıntı:

Cavid Sezen

Cavid bey , gurup fotoğrafları içinde sizi de özledik. Gerçi daha görüşemedik ama , yakındır sanırım.

orsaalabanda' Alıntı:
Yahu millet karavanların kapısı bir birine bakmasın diye ne yapacağını şaşırır, siz hala kampingde bile kzılderililere karşı savunma düzenindesiniz! :smiley: :D

Cem ,apartmanlardaki yabancılaşmadan sonra, eski ahşap tek katlı mahalle düzeni evlerini ve samimiyetini özlemişiz inan.

Öyle keyifli oluyor ki. İmece usulü herekes ortak çalışıp bazı işleri kotardıkça, karavancılığın ,dar alandaki bazı zorlukları da hafiflemiş oluyor.

Hele akşamları yıldızların altında, karavanların önündeki ortak uzun masadaki muhabbetin ve yemeğin tadı da unutulmaz lezzette :smiley:

New_IMG_7874.jpg

orsaalabanda' Alıntı:

Reis,

Asıl tedirginlik sende sanırım...
Kocayayla ya bile gitmeye tırsar görünüyorsun... :D

Erden bey, keyifli etkinliğiniz sayesinde Ocaklar'ı tanımış oldum, güzel ve sakin bir yer, teşekkürler ediyorum, festivalimizde görüşmek dileğiyle, selamlar.

Zerrin Yiğiter

orsaalabanda' Alıntı:

-Ocaklar orta kısımları esmiyor bulunduğumuz yerin avantajı esintiyle bunaltmıyor, dezavantajı fazla rüzgar savunma sistemini devreye sokmamızı sağlıyor, böylelikle az esintiye maruz kaldık.
-Yatma bölümleri arkada olduğundan mı?
-Diğer kamplarımızda kızılderelilerden tehlikeli cahil meraklılar mı?
-Şahsım adına tek kaldığım yerler oluyor,sıkıntım yok. Şu güzelliği var karşılıklı iki tente mis gibi oturma alana yaratıyor.

Erden abi ile birlikte, izinli olarak Selçuk beyin karavanından motorsiklet askı aparatı kopyası çekmeye çalıştık. Basit ve kullanışlı yapısıyla olabilir diye düşünüyorum.

_MG_8422_800x533.JPG

_MG_8424_800x533.JPG

_MG_8428_800x533.JPG

_MG_8430_800x533.JPG

Motoru yanılmıyorsam Haldun kardeşimizin bahsettiği Yamaha 100 .... modeli, yenisi yokmuş.
Selçuk bey,''vergi yok diyorlar ama ben veriyorum.'' diyor.

_MG_8434_800x533.JPG

berkcantp' Alıntı:
Motoru yanılmıyorsam Haldun kardeşimizin bahsettiği Yamaha 100 .... modeli, yenisi yokmuş.
Selçuk bey,''vergi yok diyorlar ama ben veriyorum.'' diyor.

Evet abi, aynen bu.
Bir offroad scooter ı resmen.
Kısmen çok yakar diğerlerine göre ama zaten senede kaç km yapacaksınız ki, taş gibi sağlamdır, 3 kişi ile feci yaylalarda ormanlık arazide gezdiklerini gördüm bu BW100 ile.
Kendi adıma alacak olsam ya bundan yada Yamaha DT125 benzeri bir motor alırım.

erdenbay' Alıntı:
Cem ,apartmanlardaki yabancılaşmadan sonra, eski ahşap tek katlı mahalle düzeni evlerini ve samimiyetini özlemişiz inan.

Öyle keyifli oluyor ki. İmece usulü herekes ortak çalışıp bazı işleri kotardıkça, karavancılığın ,dar alandaki bazı zorlukları da hafiflemiş oluyor.

Hele akşamları yıldızların altında, karavanların önündeki ortak uzun masadaki muhabbetin ve yemeğin tadı da unutulmaz lezzette :smiley:

[/quot

Erden beye katılıyorum.İlhan beyin ifade ettiği yararları da göz ardı etmemek gerek.Herşey gönlünüzce olsun...

taiga' Alıntı:
Evet abi, aynen bu.
Bir offroad scooter ı resmen.
Kısmen çok yakar diğerlerine göre ama zaten senede kaç km yapacaksınız ki, taş gibi sağlamdır, 3 kişi ile feci yaylalarda ormanlık arazide gezdiklerini gördüm bu BW100 ile.
Kendi adıma alacak olsam ya bundan yada Yamaha DT125 benzeri bir motor alırım.
Haldun senin söylediğin aynı özellikleri Selçuk bey'de bahsetti Çarşamba bir günlük vaktim var, Bursa'ya uğrayıp, Aladağ istikametine devam edecem, bu motorun BW125 veya iyi durumda BW100, sana zahmet bana hürmet, vaktin olursa araştır 2 teker hamlesi yapalım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR