Erden bey, keyifli etkinliğiniz sayesinde Ocaklar'ı tanımış oldum, güzel ve sakin bir yer, teşekkürler ediyorum, festivalimizde görüşmek dileğiyle, selamlar.
Kamptaki ilginç olay tavukların lideri kınalı yapıncak çilli horoz;
İlk günümüzde erken öten horoz nedeniyle Erden abi, Serap abla... uyumakta sıkıntı yaşamış. Kamp sahibi muhabbet esnasında ''Nasıl rahat edebildiz mi?'' diye sordu. Erden abide ''Horozun boğazını sıkacam onun yüzünden erken kalkmak zorunda kaldık'' diye latife yaptı. Keşke yapmasaydı....
Gelişen olayı Erden abi devam etsin sanırım unuttu.
Kamptaki ilginç olay tavukların lideri kınalı yapıncak çilli horoz;
İlk günümüzde erken öten horoz nedeniyle Erden abi, Serap abla... uyumakta sıkıntı yaşamış. Kamp sahibi muhabbet esnasında ''Nasıl rahat edebildiz mi?'' diye sordu. Erden abide ''Horozun boğazını sıkacam onun yüzünden erken kalkmak zorunda kaldık'' diye latife yaptı. Keşke yapmasaydı....
Gelişen olayı Erden abi devam etsin sanırım unuttu.
Maalesef leşi kaldırma aşamasında, herne kadar Serap ablayla üzgün olduğumuzu boğazından çıkan ottan olabileceğini bildirdiysek te, mekan sahibi ''horuzun sırt tarafının soğumamasından 15 dakika evvel boğularak öldürülmüş'' teşhisini koydu, sahibi bizden şüphelenmedi dersem yalan olur.
Kapıdağ yarımadasını bir kış vakti turladığım için kamping ve tarzı yerleri haliyle gözden kaçırmıştım. Fakat pırıl prıl denizi, olmayacağını sandığım küçük koylarla karşılaşmak beklenmedik bir güzellik olmuştu benim için. Tek sıkıntı yolların kötülüğü ve bazı koylara inmeye cesaret edememizdi. Aslında bir de yazın denemekte fayda var galiba.
Bilgi sağlayan paylaşımınız ve fotolarınız için teşekkürler.
Maalesef leşi kaldırma aşamasında, herne kadar Serap ablayla üzgün olduğumuzu boğazından çıkan ottan olabileceğini bildirdiysek te, mekan sahibi ''horuzun sırt tarafının soğumamasından 15 dakika evvel boğularak öldürülmüş'' teşhisini koydu, sahibi bizden şüphelenmedi dersem yalan olur.