Ercova Buluşmamız. 7-8 Temmuz 2012

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan güngör Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 110
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,050
Ynt: Ercova Buluşmamız. 7-8 Temmuz 2012

Harika bir gezi olmuş.
Keyfini sürün dostlar.
İnşallah Kasım gibi yine karavanla aranızdayım.

Etiketler

Nejat bey nasılsınız,

hep aramızda olmanızdan mutlu olduk, kasıma kadar zaman nasıl geçecek bilemem ancak şimdiden hayırlı olsun. Selamlar.

mdr' Alıntı:
Ben de bu ömür törpüsü duruma ragmen açtıgım bunca topiklere sabırla yüklüyor hatta 3-4 foto yükleme sorunu yaşamama ragmen ısrarla denemeye devam ediyorum..

Bozmayın moralinizi İsmail bey,

zukerberg miydi delikanlının adı, ondaki imkanlar kesilmiş tırnağı kadar bile yok bizde. Gezenbilir bizlerin paylaşım sitesi,emeğin ve
paylaşımın yerli versiyonu. Katkı yapan herkesin emeğine sağlık.

Selamlar.

Facebookun guzelligi kendimizi tagleyince kisisel albumumuze dusuyor fotolar. Arad topluca bakiyorum iyi oluyor. Dusunun yillar icinde taglendigim fot sayisi 1000 kusur. E iyi oluyor bu bence. Gezenbilirde de olsun.Sakincasi yok.

Çok keyifli bir kamptı. Düşünüp organize ettiği için Levent Abiye, güzel fotoğraflarını burada paylaştığı için İsmail Bey'e teşekkür ederim. Ayrıca katılan herkesi tebrik ederim. İsmail Bey fotoğraflar gerçekten güzel. Bizim T3'ün bazı fotoğraflarını face de yayınlamak için müsadenizle alıyorum.

Hakancıgım ..her zaman Face yada diger iletişim yerlerinde kullanabilirsin..Araç senin ,,güzellik onun..Bunu yansıtmak,yansıtmaya çalışmak da nacizane bana ait..
Ben de teşekkür ederim.Bu aileye,camiaya yeni katılmama ragmen..sanki yıllardır burada imişim gibi rahat ediyorum..
Bunlar o ortama baglı, "çok güzel hareketler bunlar " şeylerdir.

aslanahmet' Alıntı:
Çok keyifli bir kamptı. Düşünüp organize ettiği için Levent Abiye, güzel fotoğraflarını burada paylaştığı için İsmail Bey'e teşekkür ederim. Ayrıca katılan herkesi tebrik ederim. İsmail Bey fotoğraflar gerçekten güzel. Bizim T3'ün bazı fotoğraflarını face de yayınlamak için müsadenizle alıyorum.

Levent bey merhaba,

sevdiklerimizi kusurları var diye bırakır mıyız..yada bırakmak mı gerekir.. :smiley:

mutlaka olur,olacaktır da..bizler yardımcı olacagız ki..sistem gelişecek,hatalarından arınarak yoluna devam edecek.
Gezenbilirin amatörce ; para-pul ile işi olmayan kendilerinden fedakarlık yapanların ve izleyen,katılanların çabasıyla ayakta durup gün geçtikçe büyüyüp çok kişinin kıskandıgı ve bu büyüme sancılarının, sıkıntılarının bir sonucu oldugu bilincindeyiz.
Hani ilk ayagı taşa çarpan bazı kişilerin "Allah kahretsin bu belediyenin..bu taş burada ne arıyor " demekten ziyade o taşı alıp kenara koymayı,bir kişinin bunu yaptıgını düşünüp dert yanmaktan ziyade sistemi çalışır halde tutmayı daha ehven gören kişiler olmalıyız derim.
Şaşırtma yöntemini deneyerek 2-3 foto yüklemeyi beceriyorum. ;D Onuda meraklı olan varsa anlatırım bilahere. :D

güngör' Alıntı:
Bozmayın moralinizi İsmail bey,

zukerberg miydi delikanlının adı, ondaki imkanların tırnağı kadar bile yok bizde. Gezenbilir bizlerin paylaşım sitesi,emeğin ve
paylaşımın yerli versiyonu. Katkı yapan herkesin emeğine sağlık.

Selamlar.

Murat bey merhaba,

herne kadar karşı karşıya gelip yüzyüze tanışmasakta ; sizin yazılarınızı,yürüyüş organizasyonlarınızı takip ettikçe sanki daha önce tanışıyormuş gibi geliyor bana.. ;D ;D
Çektiklerimiz yükleme sırasında dogal olarak kayba ugrasa da ana hattıyla aynı oldugu için begeniyorsanız ne mutlu bizlere.
il fırsatta tanışınca bu konuda tatlı bir sohbet yaparız..bende kendimi eksiklerimi tamamlama açısından o güzel eleştirilerinizi almış olurum.
Selamlar..

TezzMertek' Alıntı:
Paylaşımlar için teşekkürler arkadaşlar.

İsmail bey bazı kareler gerçekten çok güzel yakalanmış. Tebriklerimi kabul edin lütfen.

Foruma 5 -5 foto yüklemek zaman alsa da Face de sadece arkadaşlarımız ve onların arkadaşları görebilirken Gezenbilir üzerinde ise çok daha fazla kişiye ulaşabiliyoruz.

Google de Ercova Yaylası diye yapılan herhangi bir aramada ilk sonuçların içinde Gezenbilir oluyor.
Face'nin esamesi okunmuyor.

aslanahmet' Alıntı:

Teşekkür ederim Hakan, tüm katılanlar gibi sanada teşekkürler. Ferhat daha foto yüklemedi onda neler var meraktayım.

güngör' Alıntı:
Teşekkür ederim Hakan, tüm katılanlar gibi sanada teşekkürler. Ferhat daha foto yüklemedi onda neler var meraktayım.
Sabahtan beridir işe güce bakmadım fotoğraf ayıklıyorum, biraz fazla fotoğraf olursa, kusura bakmazsınız umarım. :-\

Süha Abi'nin kaleminden Ercova buluşması

89683912.jpg

Zaten hasetliğim den çatlıyordum Süha bey in çizimine görünce yeter çıkıyorum bu sayfadan dedim kendime.Aha da çıkıyorum.

Ömer beyin izni ile face deki fotograflarından demet..

3045_10151000093763398_1326216070_n.jpg

168859_10151000066953398_1926650840_n.jpg

181126_10151000120523398_336048620_n.jpg

252649_10151000071173398_1469432255_n.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

SON KONULAR

Geri