Ercova Buluşmamız. 7-8 Temmuz 2012

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan güngör Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 110
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,099
Ynt: Ercova Buluşmamız. 7-8 Temmuz 2012

...

ISM_1586.JPG

ISM_1588.JPG

Etiketler

...

Ercova kampımız..

video
http://www.youtube.com/watch?v=RqPzf4bZ8iM&feature=youtu.be

4 ziyaretci izlemekte..

hiç de yorum yok... ;D ;D

verin benim topumu..ben oynamıyorum..gidiyorum.. :D :D :D

fotograflarla ilgili link koymuştum ama levent buraya aktarmayı unutmuş sanırsam :smiley:)))

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151000055363398.445595.521958397&type=1&l=306a696c6e

Fotgraflar mukemmel. İsmail Bey keske Facebooka da koysanız. Her ikinize de tesekkurler

Ömer bey merhaba,
Gezenbilire de fotografları koyarsak..amacına da ulaşmış olur..hemde Karavancı arkadaşlarımızın en iyi izledigi-yazdıgı buluşma yerimiz mekanımız burası..daha çok kişi izleme imkanı bulur..
Ben Levent bey adına buraya müsadenizle fotolardan derleyip alabilirim.
selamlar..
başka kamplarda buluşmak üzere.

osak' Alıntı:
fotograflarla ilgili link koymuştum ama levent buraya aktarmayı unutmuş sanırsam :smiley:)))

İnsel bey merhaba,
akşam Face de yüklerim..Malum dün eve geç geldik..Zaman kalmadı..

Başka kamplarda görüşmek dilegiyle..selamlar..

insel' Alıntı:
Fotgraflar mukemmel. İsmail Bey keske Facebooka da koysanız. Her ikinize de tesekkurler

İsmail bey günaydın, iyi haftalar....
Facebooka foto yüklemek bana çok kolay geliyor, yüz küsür fotoyu 3-5 dakikada yükleyebiliyorsunuz :smiley: buraya tek tek yüklemeye acıkcası sabrım elvermiyor :smiley:))))

Haklısınız Ömer bey..

Ben de bu ömür törpüsü duruma ragmen açtıgım bunca topiklere sabırla yüklüyor hatta 3-4 foto yükleme sorunu yaşamama ragmen ısrarla denemeye devam ediyorum..

Dedigim gibi gün içinde sizin Face de yayınladıgınız fotolardan seçmece yüklerim..selamlar..

Paylaşımlar için teşekkürler arkadaşlar.

İsmail bey bazı kareler gerçekten çok güzel yakalanmış. Tebriklerimi kabul edin lütfen.

Foruma 5 -5 foto yüklemek zaman alsa da Face de sadece arkadaşlarımız ve onların arkadaşları görebilirken Gezenbilir üzerinde ise çok daha fazla kişiye ulaşabiliyoruz.

Google de Ercova Yaylası diye yapılan herhangi bir aramada ilk sonuçların içinde Gezenbilir oluyor.
Face'nin esamesi okunmuyor.

Murat bey selam...
vermiş olduğum link facebooka üye olsun yada olmasın herkesin görebileceği bir link, yani arkadaş olup olmamak diye birşey yok...
ayrıca fotoların google de çıkması gibi bir beklentim de yok :smiley:))))

TezzMertek' Alıntı:
Foruma 5 -5 foto yüklemek zaman alsa da Face de sadece arkadaşlarımız ve onların arkadaşları görebilirken Gezenbilir üzerinde ise çok daha fazla kişiye ulaşabiliyoruz.
Google de Ercova Yaylası diye yapılan herhangi bir aramada ilk sonuçların içinde Gezenbilir oluyor.
Face'nin esamesi okunmuyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri