En Kullanışlı Ve Sağlam Çift Kabin Hangisidir

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hagurel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 50
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,666
Ynt: En Kullanışlı Ve Sağlam Çift Kabin Hangisidir

Ssangyongun iç plastik malzemeside baktığınız zaman genel itibari ile özellikle ön göğüs diğer pickuplara oran ile yumuşak plastik ve daha spor bir görünüm kazandırılmış doğrusu
Ssangyong Actyon Sports ile Kavrun yaylası,Anzer,Yedigöller,Çağırankaya,İspir ve daha sayamayacağım bir çok yaylaya çıktım
Benim gözlemleyebildiğim yol tutuşu ve verdiği güven çok iyi önceki Corolla aracımda 120 de araba tedirgin ederken
Actyon Sports 160 km hızda bırakın tedirgin etmeyi o hıza çıktığını belli bile etmiyor buna çok şaşırdım
Dağ yolu inişlerinde Triptonik olması dolayısı ile manuel mod motor freni ile iniyorum gazı,freni bırak keyfine bak :D
Zıplatma olayı hiç yok bu araçta bunu unutun yok öyle bir şey
Aracın avantajı her yol için uyumlu yapısı bence
Yeri geliyor otomobil,yeri geliyor SUV,yeri geliyor kamyonet hepsinden var bu araçta
İstanbulun çakır,çukur yollarında çok çukura düştüm ama aracın yüksekliği sorunu ortadan kaldırıyor taksim olsa kim bilir neler olurdu düşünemiyorum
Geçtiğimiz hafta bir ara sokağa girdim toptancı yükleme yapıyordu yolun yarısı kapalı baktım geçilmeyecek
Çıktım kaldırıma geçtim orayı arkaya baktım aynadan herkes yolun açılmasını bekliyor ;D
Ağır off-road yapan bir insan değilim
Balığa,pikniğe,haftasonu gezilerine giden,şahsi eşya taşıyan bir insanım
Test edipte pickuplar içinde daha hem f/p hem de konforlusunu bulamadım

Etiketler

Hırçın Karadeniz' Alıntı:
Bende de Ranger 4X2 Hi-Rider ve 2 tane de Ford Focus var. Pazar günü binekleri benden önce babam birini almış birader diğerini almış kaldı bana ranger! Hanım da biraz hava alalım dedi düştük yollara.
Dk. 1 çocuk koltuğu Ranger'e sığmadı önden arkadan derken en son attı Rize damarı vurdum koltuğu yerden yere.
Akçakoca'da doğalgaz çalışmaları var yollar berbat; düzgün 1 mt2 asfalt ve parke taş alanı bulamazsıznız. Rannger'in arkası dar ve zıpladığı için çok rahatsız edici. Koltuğu takamayınca hanımda arkada oturdu mecburen, kadının canı çıktı yoğurt koydum ayran oldu:smiley:
Bi kaç zamandır Ssangyon Actyon Sports la ilgileniyordum bahane de yaparak hem gezi hemde arabalara bakarız test ederiz dedik. Hep beraber otomatiğini kullandık test ettik; konfor olarak bozuk yollara da girdik binek araç konforu stabilitesi var. Hanım bile tipini biraz beğenmese de bunu burda bırakalım Ssangyongla eve dönelim dedi. :smiley:
Sonuç olarak çok sert offroad yapılmayacaksa, kamp gezi ya da avda kullanılacaksa,aracı tek şöför kullanacaksa, sürüş ve yolcu konforu aranacaksa tercih Ssangyong'dan kullanılabilir.

Üstad aracın altına demir ağırlık koydurursan zıplamaz, tutuşu güzel olur, savurmaz. Bizim hanım zıplamasından çok şikayetçi idi çok şükür şimdi bir şey demiyor.

KASAP' Alıntı:
Üstad aracın altına demir ağırlık koydurursan zıplamaz, tutuşu güzel olur, savurmaz. Bizim hanım zıplamasından çok şikayetçi idi çok şükür şimdi bir şey demiyor.

Kullanan arkadaşlar da pek memnun değil. Balatalar daha çabuk eskiyo, yakıt bariz artıyo (hele ki Fordlarda), performans azalıyo vs... Benide ağırlık pek sarmıyo; zaten kasanın tabanında çift kat kalın kauçuk var. Erdemir'in bantlarından çıkma 120 kg filan geliyo 2 kişi zor kaldırıyoruz. Daha fazla yüke gerekte yok. Actyon sıfır yükle benimkinden 10 kat daha az sarsılıyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri