En Güzel Seriesi Seçelim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdal484 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 276
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,218
Ynt: En Güzel Seriesi Seçelim

burak abi ilk seriesi aldığımda 2. haftada satmaya karar verdim hiç hoşuma gitmedi ilk hali ondan sonra seriesleri araştırdım farklı serieslere baktım neler yapa bilirim kapılardan başladım jantlar lastikler mekanik üst bagaj koltuklar iç döşeme dalkıran şnorkel yaptım sis farları müzik sistemi daha çok var yenilediğim ve değiştirdiğim merkezi kilitte sayıyorum 2 ay önce aldım inşallah bu hafta takacam

yapacaklarım
arkaya ve üst bagaja kamera yeni yapacağım konsola 7 inç lik bir ekran
yeni bir konsol yaptıracam
camları otomatik yapacam
Sunroof biraz beni düşündürüyor ama onuda yapa bilirim

işte bunları yapmak zaman alacak bütçe kısıtlı :smiley:)

Etiketler

Ben düşündüklerimi yapayım satılığa koyacağım. Yaptığım masrafı alırsam satıp defender alacağım. Ama senin dediklerinin hepsini yapacağım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Valla ben aldığım ilk gün radyoyu hoparlörleri falan söküp atmıştım ilk iş...Arabada döşeme yok, yerden açıktan hoparlör kablosu geçiyor delirmiştim görünce...Hatta sökerken heyecandan bobine giren kabloyu da sökmüşüm yarım saat çalıştırmaya çalıştırmıştım arabayı ;D ;D ;D ;D ;D

umut401' Alıntı:
Valla ben aldığım ilk gün radyoyu hoparlörleri falan söküp atmıştım ilk iş...Arabada döşeme yok, yerden açıktan hoparlör kablosu geçiyor delirmiştim görünce...Hatta sökerken heyecandan bobine giren kabloyu da sökmüşüm yarım saat çalıştırmaya çalıştırmıştım arabayı ;D ;D ;D ;D ;D
umut bey çok güldüm :smiley:))) siz seriesin orjinal halinden yanasınız sanırım

burakuysal' Alıntı:
Umut tam teneke kafasın haaa 8 kat boya olsun yeterki düzgün dursun.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Series ve Defenderda 8 kat boya olmaz. Jaguar mı la bu:smiley:)) Bunlarda ek yerleri gözükecek, perçinler gözükecek, galvaniz parçalarda boya olmayacak vs vs... İngiliz yapmış. Boya istiyosan Jimny'ye bin birader! :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri