En Güzel Opel Frontera Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan damast Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 99
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,258
Ynt: En Güzel Opel Frontera Fotoğrafları

Hakkı 57 Bey aracınızın hakkını vermek lazım çok güzel duruyor. Ne işlemler yaptınız? Yükseltme uyguladınız mı ? O lastikler ile çekiş te sıkıntı yaşıyor musunuz bilgi verebilir misiniz ?

Niyetliyim bende fronteraya.

Etiketler

meseregan' Alıntı:
Hakkı 57 Bey aracınızın hakkını vermek lazım çok güzel duruyor. Ne işlemler yaptınız? Yükseltme uyguladınız mı ? O lastikler ile çekiş te sıkıntı yaşıyor musunuz bilgi verebilir misiniz ?

Niyetliyim bende fronteraya.

merhaba öncelikle düşünceleriniz için teşekkürederim.sorularınızada cevap vermeye çalışayım.aracım 95 model dolayısıyla arkalarda makas var bu nedenle arka yükseltme hem kolay hemde maliyeti çok düşük önlere gelirsek önleride torsiyondan kendim kaldırdım yani bedava.ama önleri torsiyondan belli bir limite kadar kaldırılabiliyor.bu biraz sıkıntılı ama onuda en kısa zamanda çözeceğimi düşünüyorum.çekiş konusu birazda kullanan kişinin bakış açısına bağlı ben aracdan arazide performans istediğim için büyük ebat lastik taktım haliyle son hızda yakalşık 10-15 km düştü tabi çekişde.benim aracım 2000 motor bundan daha fazlasını beklemem yanlış olur.dolayısıyla benim için hızlı gitmesi değil 4L konumundaki performansı önemli.benim düşüncelerim bunlar tabi farklı düşünenlerde olabilir saygı duyarım.iyi günler.

hakkı57' Alıntı:
merhaba öncelikle düşünceleriniz için teşekkürederim.sorularınızada cevap vermeye çalışayım.aracım 95 model dolayısıyla arkalarda makas var bu nedenle arka yükseltme hem kolay hemde maliyeti çok düşük önlere gelirsek önleride torsiyondan kendim kaldırdım yani bedava.ama önleri torsiyondan belli bir limite kadar kaldırılabiliyor.bu biraz sıkıntılı ama onuda en kısa zamanda çözeceğimi düşünüyorum.çekiş konusu birazda kullanan kişinin bakış açısına bağlı ben aracdan arazide performans istediğim için büyük ebat lastik taktım haliyle son hızda yakalşık 10-15 km düştü tabi çekişde.benim aracım 2000 motor bundan daha fazlasını beklemem yanlış olur.dolayısıyla benim için hızlı gitmesi değil 4L konumundaki performansı önemli.benim düşüncelerim bunlar tabi farklı düşünenlerde olabilir saygı duyarım.iyi günler.
hakkı bey allah ağız tadıyla binmek nasip etsin 3 kapılara bayılıyorum tasarımları hala beni etkiliyor

Nissan Juke u hala satamadım. Yada takas edemedim. Aklınız da bulunsun satılık Nissan Juke 1.5 DCI visia var yada 3 kapı frontera ile takaslı Juke var diyelim . :smiley::smiley:

meseregan' Alıntı:
Nissan Juke u hala satamadım. Yada takas edemedim. Aklınız da bulunsun satılık Nissan Juke 1.5 DCI visia var yada 3 kapı frontera ile takaslı Juke var diyelim . :smiley::smiley:

hayırlısı olsun inş gönlünüzdeki araca kavuşursunuz...

VAP' Alıntı:
Bu da benim Fronteram.............dı...

Arabayı yetkili serviste sıfırdan elden geçirdim, sonrasında biraz daha üst model ve çift kapı için sattım. Ama bu aracı mekanik olarak ıslah ettikten sonra modifiye edip arazide kullanmadığım için şimdi pişmanım.
Ne diyeyim, yeni sahibi hayrını görsün... ::smiley: :smiley:

Ah ah gerçekten ben de hala her Frontera görüşümde, o kadar restore ettiğimden araziye kıyamadığıma pişmanım...

By.Mavis-10.JPG

meseregan' Alıntı:
Sorma hocam bu nasıl bişidir anlamıyorum :smiley:

bak hocam baştan yazıyorum... olmazsa satar kurtulurum deme Frontera accaip birşey. cevap gelmiş zaten Ahmet Bey'den. :smiley:

VAP' Alıntı:
Ah ah gerçekten ben de hala her Frontera görüşümde, o kadar restore ettiğimden araziye kıyamadığıma pişmanım...

Maşallah :smiley: Fronteralara hastayım inş. bakımlı ve hesaplı denk getirebilirsem alacağım. Hayranlıkla bakarken nazar değmesin diyede Maşallah dedim :smiley:

Sizede Maşallah Abi :smiley: 2.0 Sport tavsiye ediyormusunuz :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR