Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
eveeet ortak noktamız 33 ten nefret etmemiz ama reklamın amacı akılda kalmak sa en çok aklımızda kalanda 118 33 olsa gerek..düşünsenize 33 te kimin oynadığını kolayca bilirken diğerleri için birazcık düşünmemiz gerekiyor.. ;D..reklam amacına tam anlamıyla hizmet vermiş ama yumoş tiplemesinde oynayan arkadaşa bu kötü şöhret ten ötürü fazla ödeme yapılmalı... ..
Ankette eksik var e) hepsi diyorum. Reklamın iyisi kötüsü olmaz diyenlere katılmıyorum 'bak burada konuşuyorsunuz' diyecektir bazı arkadaşlar. Bu gerizekalı reklamcılar, oyuncular yüzünden arayacağım varsa da aramam.
11833 çıktımı ekrana bütün tepe tüylerim ayağa kalkıyor ve hışımla kumandaya sarılıyorum,tabi kumandaya sarılırkende neleri sıraladığımı az buçuk tahmin ediyorsunuzdur.
Ama şunuda merak etmeden geçemiyorum bizim milletimiz bu tipleri çokmu seviyor eğer öyleyse bu milletin durumu hiçte iç açıcı değil.
Bu reklamlar nefret ettirerek akılda kalıcılık sağlıyorlar. 118 diyince aklınıza ilk gelen muhtemelen en nefret ettiğiniz reklamın numarası oluyor. Bir de kullandıkları melodilerle bilinçaltına ürünü işlemeye çalışıyorlar böylece bilinçsizce siz o ürüne yöneliyorsunuz. O yüzden de bir reklam kuşağında iki veya üç kere aynı ürünün reklamı veriliyor (pompalanıyor)
Aslında doğrudan bilinçaltına saldırıda bulunan bu tür reklamlar dünyanın pek çok ülkesinde yasak. Sanırım bir cola firmasının da benzer taktikler uyguladığı vakalar vardı. Gösterimdeki filmlerin içine belirli aralıklarla ve sadece bir kare olacak şekilde ürünün logosunu veya görüntüsünü koyuyorlardı. Filmi izleyenler filmden çıktıklarında bilinçsizce cola içmek istiyorlardı.
Artık iyi yaratıcı reklamcılık diye bişi kalmadı... Aptal aptal reklamlar... Her izlediğimde beddua edyorum...
Birde üstüste 40 sefer yayınlıyorlar...
Reklam özdenetim kurumuna şikatyette bulunun.. Bir mail atmak bu kadar zor değil...
http://www.rok.org.tr
Buradan tartışmayla önüne geçilmez... Hoş reklam özdenetim kuumu ne yapabilir tartışılır...
İşin ilginç tarafı ne biliyormusunuz?
TVde reklam yayınlamak pek te ucuz bir şey değil...
Ne kadar çok reklam yapıyorsa, o reklama yaptıkları yatırımı, o kadar çok arama ücretlerine bindiriyorlar...