mkokayhan
Ana Kamp
Merhaba sevgili karavansever dostlar. Karavanda kullanılacak LPG'li mini fırınları araştırdığımda bunların içinde basit bir brülör barındıran, gazlı mangalların yalıtılmış hali olduğunu, sadece altta yanan bir brülörle fırının ısıtıldığını, üstte ise herhangi bir ısı kaynağı (ızgara özelliği) olmadığını ve böyle bir fırının asla şu andaki fiyatları olan 4000-5000 TL gibi bir maliyet tutmayacağını fark ettim. Gel gelelim ülkemizde mini lpg fırın üretimi olmadığından karavanımızda pizza kek börek pişirmek istiyorsak bu paraları gözden çıkarmaya mahkum edilmişiz.
Ben de saydığım sebeplerden dolayı karavanda kullanmak üzere elektrikli bir mini fırını lpg'li fırına dönüştürmenin iyi bir fikir olduğunu, bunu en başarılı bir şekilde hayata geçirmenin ise sizlere danışarak yapılabileceğini düşündüm.
Normal elektrikli bir fırın alıp içerisine altlı üstlü, (ızgara özelliği de olacak şekilde) lpg tüplerinin üzerine takılarak basit sobaya dönüştürülen şu aparatlardan takarak bunu nasıl yaparız? Kullaılacak borular, gaz bağlantıları için gerekli aparatlar ve montaj için fikirlerinizi bekliyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.
Ben de saydığım sebeplerden dolayı karavanda kullanmak üzere elektrikli bir mini fırını lpg'li fırına dönüştürmenin iyi bir fikir olduğunu, bunu en başarılı bir şekilde hayata geçirmenin ise sizlere danışarak yapılabileceğini düşündüm.
Normal elektrikli bir fırın alıp içerisine altlı üstlü, (ızgara özelliği de olacak şekilde) lpg tüplerinin üzerine takılarak basit sobaya dönüştürülen şu aparatlardan takarak bunu nasıl yaparız? Kullaılacak borular, gaz bağlantıları için gerekli aparatlar ve montaj için fikirlerinizi bekliyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.