devrimakar
Yeni Üye
SelamlarAz önce firma sahibi Hürrem beyle telefonda görüştüm. Kendisi oldukça ilgili, daha önce Bodrum'da 15 tane tekneye bu fırından verdiklerini, geçen hafta da İzmir'den bir karavancı arkadaşa sattıklarını anlattı. İzmir'deki arkadaşımızdan daha dönüş olmadığını, onunla konuşarak tecrübelerini bize aktaracağını söyledi.
sendere.net
İzmir den karavanım için alan benim. Tecrübelerimi size aktarayım ilk denemeleri evde yapmak istedim ve çeşitli tepsi yemekleri yaptım sonuç mükemmel çok lezzetli pişiriyor.pizza da yaptım yemek pişirmeyi severim iyi bir aşçıysanız tepsi yemekleri ve hamur işleri için mükemmel. Zor yönleri ve dezavantajları yokmu tabiki var birazda onları anlatayım. Her şey manuel bunu bilip ona göre hreket etmelisiniz gazı açtıkdan sonra eğer alev sönerse gaz kesmiyor bunu bilmek lazım hoş kolay kolay sönmez ama olursa haz bitene kadar durmaz aynı piknik tüp gibi yani pinik tüpü kapalı mekanda kullanma tehlikesi ne isr bundada o. Boyutlarıda karavan için cok uygun değil ben bu yüzden takamadım siz yerinizi iyi hesaplayın.