Ekonomik Araç Üstü Kamp Çadırı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan evedilaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 73
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,229

evedilaz

cj hayatdır
Yer
büyükçekmece / ist
Evet arkadaşlar nihayetinde araçüstü kamp çadırı purojemizi tamamladık
istenilen renkde su geçirmez özel çadırkumaşından imal edilmekde
1 tüllü cam 1 camlı ve ayriyetten perdeli kapı
taban 3 cm sert sünger
aleminyum iskelet
kapalı hali 120x120 modelimizin açık hali 120x230 olarak
satış fiyatımız 750 liradır
Özel ölçülerinize fiyat alabilirsiniz
NOT:
montaj mazemeleri taşıyıcılar ve merdiven HARİÇDİR
istenilen tüm modeller üzerinde özel çalışma yapabiliriz
istenildigi taktirde uzaktan kumandalı model olarak yapabiliriz
[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

tavan çadırı 005.jpg

tavan çadırı 024.jpg

tavan çadırı 031.jpg

Etiketler

Ynt: Ekonomik Araç Üstü Kamp Çadırı

Ellerinize sağlık güzel olmuş, kendi türündeki ilk çalışmalardan umarım satışlarınız bol olur ve daha çok geliştirirsiniz.

Selamlar
Erhan

reha' Alıntı:
Selamlar
öncelikle ellerinize sağlık. "uzaktan kumanda" ile neyi kast ettiginizi açıklayabilir misiniz? iyi gunler dilerim, reha
reha by uzaktan kumanda opsiyonel olarak takılacak 12w 1 motor ve uzaktan kumanda moülü ile açılıp kapanmasını saglayabiliriz elinizi bile sürmeden açılır ve kapanır bir çadırınız olur
ama bence bıraz fantazi ben kendi çalışmama bile gerek duymadım ama zevk işi tabi para var huzur var:smiley:

BU MODELİN MENTEŞE SİSTEMİ ÖZELDİR NORMAL MODELLERE BU UYGULAMA YAPILAMAMAKTADIR BİLGİNİZE

Ellerinize sağlık işte budur turkiyede de maaliyeti 1000-1200 TL değilmiş demekki isteyince oluyormuş...

Deniz bey,
bilgi icin cok tesekkur ederim. "Gostermek" icin de olsa "örnek" üretmeyi düşünür müydünüz? Bir de, yeriniz istanbul galiba degil mi? iyi calismalar dilerim, reha

evet reha by ist b.çekmece
otomatik modeli açıkcası kendime bile düşünmedim talep olacagınıda düşünmemekteyim talep olursa neden olmasın
amacımız minumum maliyetle en kaliteli şekilde sunmak ürünü
daha öncede belirttim özel olarak istenilen her modele tasarım yapabilecekşekilde üretime hazırız detaylı resimler ve ne istedigini bilmek yeterli

Selamlar
daha once aracustu cadir türü ürünleri kullamış bir kullanıcı olarak, "otomatik çadır" benim için bir alternatif olabilir ama öncelikle bir "örnek" ürünü görmeden karar vermek benim iç,n çok akılcı olmaz. Bu nedenle sormuştum "örnek yapmayı düşünür müsünüz" diye. Eğer vaktiniz olur da yaparsanız, gelip bir görmek isterim , her iki modeli de.. Pek tabii ki "duygusal" konular da söz konusu.

Bir de beni endişelendiren bir başka konu da, kapalı durumda iken aracın üstünde ne kadar "düzgün" duracağı. Fotografta, sanki çok düzgün durmuyor gibi geldi. Aslında en doğrusu, bir çayınızı içmek sanırım.

Tekrar ellerinize sağlık, bereketli kazançlar getirmesini dilerim, reha

evet reha by herzaman bekleriz hangi saat olursa olsun .
aracın üzerinde kapalı iken şu an 14cm kalınlıgında ama 10 cm düşecek gayet düzgün durmakda şunu belirteyim benim çadırım daha tavan sepetine sabitlenmemişdir tavan sepetinin ön barını aşılması için kesdik daha takılmadı onu takarken çadırı monte edecegim
aslına bakarsanız dış yüzeyi aleminyum çeta kaplamayı düşünebilirim ama şu an deyil ozaman daha hoş bir görüntü çıkacaktır birde siyaha boyandımı kitap gibi olur

güzel haber böyle örnekler çoğalmalı elinize sağlık. ama açıkcası Ekonomik olması için 500 ler civarına fiyatların inmesi lazım bu fiyatlara muadilleri zaten uzun süredir piyasada vardı, malzeme kalitesi, işçilik farkları ne kadar var görüp bakmak kıyaslamak lazım,

birde benim için bir diğer husus olabildiğince hafif olması, mümkünse tek başıma yükelyip sökebilmeliyim. Benzer üretimleri genelde 3 kişi anca atıyor arabanın üstüne.

mrb kürşad haklısın bu tarz ürünlerde agırlık çok önemli ben özel yapım bir menteşe kullandım ilk etapda otomatik açacagım diye
bu yüzden 40 kg civarı gelmekde ama standart modeller dahada hafif olacaktır
emin olun ben 4 5 ay araşdırdım bu fiyatlara bulamadım 1 2 tene naylon burandadan dikilmiş derme çatma uyduruk ürün var nette
ama bu ürün bence görülüp kişisel yorumlar öyle alınmalı

Deniz Antalyada ahmet ustanın yaptıklarını gördünmü? onlarda başarılıydı ama ben ağır bulduğumdan henüz almadım. Kendi kafamda bende nasıl daha hafif olabilir diye fikir yürütüyorum malzeme araştırıyorum , bişeyler bulursam paylaşırım. Kolay gelsin

kürşad ahmet ustanın yaptıklarını biliyorum güzel ve başarılı çalışmalar bende bayagı araşdırdım
çalışmada hata oldugunu sonradan ferkettim hatta sırf hafif diye osb kullandık
yapılacaklarda su kontrası kullanılacak tabiyki
dedim ya yaklaşık sadece kumaşı 10 kg fazla gelmekde kaliteli su sızdırmazlıgı olan bir kumaş aşagı yukarı 10 metre gidecegini düşünsek en az 10 kg gelir bu kaçınılmaz benim bu modelde menteşedende en az bir 5 6 kg fazlam var
yani olsa olsa 30 kg düşer daha hafif olurmu bilmem
paylaşımlarını bekliyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR