Eğriova Göletini Bilen Var Mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Mustafa DOĞAN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,690
Yolculuk zamanı yaklaştıkça internetten araştırmalar yapıyorum. Yenice eğriova Göletini düşünüyoruz. daha önce motorla gidenler olmuş farklı forumlarda farklı yazılar okudum. motorla dahi gidemediklerini, bir süre sonra motordan inip yürüdüklerini, yolların çok bozuk, bölgenin çok bakir olduğunu yazmışlar. Karabük memleketimdir ama yenice'yi bilmem. hemşerilerinden ya da oraya Daha önce gitmiş doğa severlerden bir ricam olacak; eğriova Göletine en yakın Çeşme 4 kilometre mesafedeymiş. Biz o Çeşmenin civarına binek arabayla ulaşabilir miyiz? Çeşme şart bir hafta kalınacak. Çeşme yanından Gölet tarafına doğru günlük yürüyüşler yapabiliriz. Göl kenarına çadır atmak zorunda değiliz sonuçta ama o Çeşme'ye binek arabayla ulaşıp ulaşamayacağımız Çok önemli; çünkü arazi aracımız yok.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler
Kardeşim Karabük Eskipazar eğriova göletine git ben geçen sene oradaydım. Kaynak suyundan doğma dereler seni bekliyor. Etraf temiz. Magandalar oralara arabalarını vurmuyorlar. Gerçi oranında yolları son km ker bozuk arabam Renault broadway le gittim. Yollar değilde araba arıza yaparsa sıçtın oralarda Eskipazar eğriova göletine medeniyete daha yakın yenice daha uzak medeniyete.. Geçen sene bende yenice eğriova göletine gidecektim ama senin gibi bilgiye ulaşamadım. En iyisi kafadengi biri bulup 2 araba gitmek. Önce tek araba Eskipazar eğriova göletine git tavsiyem. Orada da az akan bir çeşme var. Bu yaz belki yine giderim yada yenice eğriova ya . Ya da yaza sabredebilirsen yenice eğriova ya beraber gidelim. Sen şimdilik Eskipazar eğriova ya git

Kardeşim Karabük Eskipazar eğriova göletine git ben geçen sene oradaydım. Kaynak suyundan doğma dereler seni bekliyor. Etraf temiz. Magandalar oralara arabalarını vurmuyorlar. Gerçi oranında yolları son km ker bozuk arabam Renault broadway le gittim. Yollar değilde araba arıza yaparsa sıçtın oralarda Eskipazar eğriova göletine medeniyete daha yakın yenice daha uzak medeniyete.. Geçen sene bende yenice eğriova göletine gidecektim ama senin gibi bilgiye ulaşamadım. En iyisi kafadengi biri bulup 2 araba gitmek. Önce tek araba Eskipazar eğriova göletine git tavsiyem. Orada da az akan bir çeşme var. Bu yaz belki yine giderim yada yenice eğriova ya . Ya da yaza sabredebilirsen yenice eğriova ya beraber gidelim. Sen şimdilik Eskipazar eğriova ya git
Eğer oraya arabayla ulaşamayacaksak, arabayla ulaşabileceğimiz alternatifler var. kimsenin bilmediği yerler. boduroğlu Yaylası. Çeşmesi var, tuvaleti var, asfalt yolu var, ama insan yok. Tam kafa dinlenecek yer; konforlu sayılır. Ormanın kralı var. Ovacık Karagöl gayet güzel Çeşmesi tuvaleti her şeyi var ama Yenice ormanlarını pasgeçmek işime gelmiyor. %90 bayramda oradayız. Tabii ki daha çok araştıracağız. Opel Corsa ile girilebilecek gibi değilse mecburen yolu asfalt olan boduroğlu Yaylası ya da ulaşımının rahat olduğunu bildiğim Ovacık Karagöl tercihimiz olabilir.

Magandalardan yana korkumuz yok. üç kişiyiz Üçümüzde de silah var.

Opel corsa arabanın altını vura vura gidersiniz. Yol traktör yolu.. orman odunlarını taşıyorlar o yollardan. Benim arabanın altına yüksek vurdum oralara. Araba arıza yapsa yürüyüş yoluyla yardım bulmak kolay gün içinde ama yeniceye gözüm yemedi açıkçası

Aynı isimle hem Eskipazar'da hem Yenice'de Mevkii var anlaşılan ama Memleketim Olduğundan biraz biliyorum Eskipazar'da pek orman yoktur. tabi dediğiniz yeri Bilemeyeceğim Eskipazar geneli için konuşuyorum.

Aynı isimle hem Eskipazar'da hem Yenice'de Mevkii var anlaşılan ama Memleketim Olduğundan biraz biliyorum Eskipazar'da pek orman yoktur. tabi dediğiniz yeri Bilemeyeceğim Eskipazar geneli için konuşuyorum.

Eski pazarın köyleri ormanlıktır. Google mapdan bakarsanız göleti görürsünüz. Çektiğim pek çok video ve fotoğraf var. Web siteme resimleri atar ve linki buradan paylaşırım. Eskipazar çetiören mesire alanıda çok güzeldir. Her yer su. Her yer çeşme elinizi 10 saniye suda tutamazsınız. Kampda kurum mangal yapmaya yerlerde var. Çocuklar için salıncaklarda. Dev dev ağaçlar .. Orman içinde mesire yeri. Gitmediyseniz kesin gidin. Mekana giriş ücretsizdir.

Facebook'ta bizim hemşerilerimin grubunu buldum. Orada da aynı soruyu sordum ve şöyle bir yorum geldi.
"Eğriova göletinin yolu açık.Ama prinçlikten girip sipahiler,karaağaç yolundan gitmeniz gerekiyor. En uygun yer orası .Sarı çiçek yaylası da uygun. göl yok ama suyu var ve ıssız. "

Geçen sene oradaydık. İki ayrı girişi var. Eskipazardan adiller köyüne doğru ilerleyin ve köye girmeden sağ yoldan devam edin. Düz bir yere sapmadan 2 km kadar düz gidin veyol çatallaşacak sağ yolu takip edin ve hiç bir yere sapmayın bu yol daha düzgündür. Yolu sonu gölete varacak. Telefon falan çekmez.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geçen sene oradaydık. İki ayrı girişi var. Eskipazardan adiller köyüne doğru ilerleyin ve köye girmeden sağ yoldan devam edin. Düz bir yere sapmadan 2 km kadar düz gidin veyol çatallaşacak sağ yolu takip edin ve hiç bir yere sapmayın bu yol daha düzgündür. Yolu sonu gölete varacak. Telefon falan çekmez.

Bu yoldan Opel Corsa ile dahi gidebilir miyiz

Gidebileceğinizi düşünüyorum hocam. Biz citroen cactüs ile gittik nisbeten biraz daha yüksek ve sorun olmadı lakin yolların son durumu önemli

Gidebileceğinizi düşünüyorum hocam. Biz citroen cactüs ile gittik nisbeten biraz daha yüksek ve sorun olmadı lakin yolların son durumu önemli

Evet üzerinden bir kış geçti. Sonuçta Yollar dereye dönüşmüş olabilir ama bahar mevsimi ile birlikte yol düzeltilmiş de olabilir. deneyip görmek gerekiyor anlaşılan.

Ayrıca hocam şu güzellik için orada kalmaya değmez mi?
2016-05-20 18-11-51.JPG

Geçen seneden bir kare

2016-05-20 18-11-51.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.