ortegavia
Yeni Üye
Artık eskisi gibi değil. Belediye çeşitli tabela ve bilgilendirmeler ile bölgenin tanıtımını yaygınlaştırmış durumdadır. Yani belli bir bölgeye kadar kolay ulaşım sağlayabilirsiniz, sorun yaşamazsınız.
Hiç gitmedik. bölgeyi tanımıyoruz. Opel Corsa ile gideceğiz. altını vurursunuz girmeyin dediler. yağmur yağarsa çıkamazsınız dediler. O bölgeyi bilen insanlar da böyle konuşunca çekindik doğrusu.Artık eskisi gibi değil. Belediye çeşitli tabela ve bilgilendirmeler ile bölgenin tanıtımını yaygınlaştırmış durumdadır. Yani belli bir bölgeye kadar kolay ulaşım sağlayabilirsiniz, sorun yaşamazsınız.
Yol konusunda net bir şey diyemeyeceğim.diğer konuya da yorum atmıştım.Hiç gitmedik. bölgeyi tanımıyoruz. Opel Corsa ile gideceğiz. altını vurursunuz girmeyin dediler. yağmur yağarsa çıkamazsınız dediler. O bölgeyi bilen insanlar da böyle konuşunca çekindik doğrusu.
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eğriova göletinden mi bahsediyorsunuz.Geçen sene oradaydık. İki ayrı girişi var. Eskipazardan adiller köyüne doğru ilerleyin ve köye girmeden sağ yoldan devam edin. Düz bir yere sapmadan 2 km kadar düz gidin veyol çatallaşacak sağ yolu takip edin ve hiç bir yere sapmayın bu yol daha düzgündür. Yolu sonu gölete varacak. Telefon falan çekmez.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Biz de zaten yazın gideceğiz. ya bayramda ya da bayramdan hemen sonra. konuyu şurada tartıştık ve doyurucu bilgilere ulaşabildik.Kardeşim Karabük Eskipazar eğriova göletine git ben geçen sene oradaydım. Kaynak suyundan doğma dereler seni bekliyor. Etraf temiz. Magandalar oralara arabalarını vurmuyorlar. Gerçi oranında yolları son km ker bozuk arabam Renault broadway le gittim. Yollar değilde araba arıza yaparsa sıçtın oralarda Eskipazar eğriova göletine medeniyete daha yakın yenice daha uzak medeniyete.. Geçen sene bende yenice eğriova göletine gidecektim ama senin gibi bilgiye ulaşamadım. En iyisi kafadengi biri bulup 2 araba gitmek. Önce tek araba Eskipazar eğriova göletine git tavsiyem. Orada da az akan bir çeşme var. Bu yaz belki yine giderim yada yenice eğriova ya . Ya da yaza sabredebilirsen yenice eğriova ya beraber gidelim. Sen şimdilik Eskipazar eğriova ya git
Eğriova göletinden mi bahsediyorsunuz.
Asıl eğriova Göleti burasıBenim bahsettiğim yer burası değil
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi