Eğriova Göletini Bilen Var Mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Mustafa DOĞAN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,694
Artık eskisi gibi değil. Belediye çeşitli tabela ve bilgilendirmeler ile bölgenin tanıtımını yaygınlaştırmış durumdadır. Yani belli bir bölgeye kadar kolay ulaşım sağlayabilirsiniz, sorun yaşamazsınız.

Etiketler
Artık eskisi gibi değil. Belediye çeşitli tabela ve bilgilendirmeler ile bölgenin tanıtımını yaygınlaştırmış durumdadır. Yani belli bir bölgeye kadar kolay ulaşım sağlayabilirsiniz, sorun yaşamazsınız.
Hiç gitmedik. bölgeyi tanımıyoruz. Opel Corsa ile gideceğiz. altını vurursunuz girmeyin dediler. yağmur yağarsa çıkamazsınız dediler. O bölgeyi bilen insanlar da böyle konuşunca çekindik doğrusu.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hiç gitmedik. bölgeyi tanımıyoruz. Opel Corsa ile gideceğiz. altını vurursunuz girmeyin dediler. yağmur yağarsa çıkamazsınız dediler. O bölgeyi bilen insanlar da böyle konuşunca çekindik doğrusu.

Yol konusunda net bir şey diyemeyeceğim.diğer konuya da yorum atmıştım.

bana kalırsa bir sorun olmayacaktır. fakat şöyle bir durum var. kış aylarından ve yağışlı bir dönemde çıkıldı veya çıkılmadı bu sorun yaratabilir. muhtemelen toprak yol olması sebebiyle çukurlar, çamur vs. bu yüzden son halini görmek gerek. son durumu öğrenmek gerek.

Merhabalar,

Eğriova Gölü ile ilgili bildiklerim zannediyorum güncel olacak. Her fırsatta giderim ve 15 gün önce falan oralardaydım. Bir Polo bir Micra ve benim CRV olmak üzere 3 araba gittik. Yolların son 15 kmsi bozuk, toprak yol. Traktörler ve Orman İşletmesi araçları kullandığı için malesef yavaş ilerleyebiliyosunuz ama arkadaşlarımın arabaları 1 kez altını sürtmüş. O da önemli olmayan bir boyutta. Daha dikkatli olursanız sıkıntı olmaz. Göl ve etrafı gayet temiz ve güvenli. Zaten yayla evleri de bulunuyor. O bakımdan insanlar istediği gibi davranamıyor. Gerekirse yaylacılar çöp bırakmayın, temiz tutun gibi uyarılar yapıyor. Gölün etrafında güzel bir orman var. Kamp yapmak isterseniz rahatlıkla çadır kurabileceğiniz yerler var. Bir de işletme bulunuyor. Kamp Bozayı adında. Onların kalacak yerleri de mevcut ama ücretli. Tuvalet, duş, sıcak su imkanı sağlıyorlar. Yardımcı olan sıcakkanlı insanlar. İşletmenin dışında çadır kurarsanız dahi tesis imkanlarını kullanmanıza izin verirler. Belki 5-10 tl gibi bir ücret isteyebilirler. Telefon çekmiyor, çeken noktaları çok aramanız gerekebilir. Ankara'dan gidecekler için Beypazarı'na girerken petrol istasyonlarını kullanmalarını tavsiye edebilirim. Çünkü daha sonra bulamayacaklar. Kamp alanına en yakın petrol istasyonu Bolu sınırları içinde kalıyor. O yüzden maden suyu şişesi heykelinden dönmeden önce depolarını doldurmalılar. Bitecek kadar uzak değil ama yine de önlem almakta fayda var. Herhangi bir dükkan, alışveriş yapacak biryer de bulamazlar. Kamp işletmesinde kalırlarsa yiyecek içecek nasıl bilemiyorum. Yani onların yemekhanesi var ama dönem dönem mi çıkarıyolar yemek bilmiyorum. Ben orda kaldığımda dahi kendim götürmüştüm önlem amaçlı. Telefon numaraları mevcut sitelerinde yada sayfalarında arayabilirsiniz. Gezebileceğiniz güzel doğal alanlar var. Kano, bisiklet, dağ yürüyüşü gibi hizmetleri var. Ama bizim yaptığımız gibi kendiniz de gezebilirsiniz. Orman içine gidebilirsiniz. Kamp alanının yanından inen patikadan su boyu ilerleyebilirsiniz. Dikkatli olmakta fayda var ayı olduğu söylendi çok ileri taraflarda. Eminim beğenirsiniz. İşletmede kalsanız da kalmasanız da tekrar gitmek isteyeceğiniz bir yer. Ankara yakınlarında güzel, temiz ve güvenli olan biryer. İnsanlardan uzak olmak istiyorum derseniz uzak durabileceğiniz yerler mevcut. Zaten gördüğüm kadarıyla günü birlik kullanım amaçlı gelmiyor insanlar. Maganda insanlar hiç görmedim. Umarım size de denk gelmez.

Değerli bilgileriniz için teşekkürler. bize insanlardan uzak bir yer lazım. pardon lafı duymak istemiyorum. Kural hatırlatmaları duymak istemiyorum. Her fırsatta yazıyorum. gerekirse gecenin üçünde kahkahamı özgürce patlatabilirim. silahla havaya ateş edebilirim. gürültüm ile insanları rahatsız etmeyeceğim ıssız bir yer lazım.

Geçen sene oradaydık. İki ayrı girişi var. Eskipazardan adiller köyüne doğru ilerleyin ve köye girmeden sağ yoldan devam edin. Düz bir yere sapmadan 2 km kadar düz gidin veyol çatallaşacak sağ yolu takip edin ve hiç bir yere sapmayın bu yol daha düzgündür. Yolu sonu gölete varacak. Telefon falan çekmez.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Eğriova göletinden mi bahsediyorsunuz.

Anladığım kadarıyla iki tane eğriova var. Biz Yenice olandan söz ediyorduk ama arkadaş Eskipazar tarafı demiş. boz ayı Kamping işletmesini araştırdığımda Beypazarı eğriova diıyor. Halbuki biz Yenice keltepe eğriovadan söz ediyorduk. acaba Farkında olmadan tek yerden söz ediyoruz da bir karmaşa mı var? yoksa iki ayrı yerden mi söz ediyoruz?

Az önce o bölgeyi iyi bilen bir hemşehrime Facebook üzerinden sordum. eğriova Yenice ve Eskipazar arasında kalıyormuş. üç tane yolu varmış. Yenice yolu bozukmuş. arkadaş Hava yağmurlu olmazsa Karabük'ten Yenice yolunda tünellere varmadan dönülen Karaağaç Köyü'nden geçilerek gidilen yol temizdir diyor. Renault ile falan gidiyorlarmış. Bakıp göreceğiz.

Mesele şimdi netleşti. Facebook grubunda tartıştık. Eskipazar civarında küçük bir göl daha varmış. eğriova Gölü ile karıştırılıyorMuş. eğriova Gölü'nde bir yıl önce işletme falan yoktu diyor arkadaş.

Aynı yer mi arkadaşlar c571378727c3aaea8c5a234fd40fb975.jpg d2c92bec380a555c47738c50bbd2c792.jpg 61259bbe873261427e59c4ef4ebffd96.jpg

Kardeşim Karabük Eskipazar eğriova göletine git ben geçen sene oradaydım. Kaynak suyundan doğma dereler seni bekliyor. Etraf temiz. Magandalar oralara arabalarını vurmuyorlar. Gerçi oranında yolları son km ker bozuk arabam Renault broadway le gittim. Yollar değilde araba arıza yaparsa sıçtın oralarda Eskipazar eğriova göletine medeniyete daha yakın yenice daha uzak medeniyete.. Geçen sene bende yenice eğriova göletine gidecektim ama senin gibi bilgiye ulaşamadım. En iyisi kafadengi biri bulup 2 araba gitmek. Önce tek araba Eskipazar eğriova göletine git tavsiyem. Orada da az akan bir çeşme var. Bu yaz belki yine giderim yada yenice eğriova ya . Ya da yaza sabredebilirsen yenice eğriova ya beraber gidelim. Sen şimdilik Eskipazar eğriova ya git
Biz de zaten yazın gideceğiz. ya bayramda ya da bayramdan hemen sonra. konuyu şurada tartıştık ve doyurucu bilgilere ulaşabildik.

Güvenlik Kontrolü

Son düzenleme:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

Geri