Ynt: Egeli Karavancılar Buluşması - İzmir Urla - Çeşmealtı (11 - 12 Aralık 2010)
Değerli Arkadaşlar,Cumartesi günü yağmur, rüzgar, soğuk demeden biraraya geldik, birkaç saatte olsa birlikte çok hoş sohbetler yaparak
zamanı nasıl geçtiğini anlayamadık.Önceden kararlaştırılan ''Cumadan biraraya gelme'' çağrısına uyan dostlar sevgili Ülker &Yavuz ve Birgül&
Şeref, ile (cesuregeli )Saim Bey ve Eşi ile birlikte,Cengiz Bey (kurtadam) ve ben birlikte gece çok geç olmadan geri döndük.
Burada bir düşüncemi paylaşmak istiyorum;fotoğraflarda da görüyorsunuz arkadaşlar, uzun süredir bizimle gezip gördüğü yerleri
paylaşan deneyimli ağabeylerimiz sanki kırk yıllık dost, ahpab, tanıdık gibiydik.Sohbetlerimizde bizi sevgili Serkan ve Salih kardeşler çekme karavanlarında
konuk ettiler.
Ekipten geriye kalan dostlarımız geceyi orada geçirdiler, sabah erkenden ben de onlara katıldım.Annelerinin hazırladığı mükellef kahvaltıyı harika bir sohbet eşliğinde sürdürdük.Kahvaltının bitiminde de sevgili Metin Bey kardeşimiz aracıyla bize kısa bir çevre gezisi yaptırdı.Bir gün önceki havadan
nerdeyse eser kalmamıştı. Bütün Çeşmealtının ayaklarımızın altına serildiği bir yere geldik,hava harika, manzara harika, bize kalan manzaranın keyfini çıkarmak ve elimizdeki makinelerimizle bu güzel manzaraları fotoğralamaktı; biz de öyle yaptık.
Ama hepimizin yapmamız gereken işlerimizde vardı, yani artık dönmeliydik.Sevgili Salih ve Serkan 'ın'' Anne ve Babasına '' orada bulunduğumuz sürede
bizi ağırladıkları için çok teşekkür ediyorum. Tabii Şeref Bey'e de bu biraya geliş konusunu gündeme getirdiği için teşekkür etmeliyim.
Demekki istersek yapabiliyormuşuz arkadaşlar.
Katılarak bize bu hoş duyguları yaşatan herkese çok teşekkürler, gelecek yıl daha fazla katılımcı ile bu biraraya gelişi yaşamayı umuyorum.
Ama ondan önce; harika bahar günleri var bizi bekleyen, ona göre dostlar.
Herkese selamlar, sevgiler.