Egeli Karavancılar Buluşması - İzmir Urla - Çeşmealtı (11 - 12 Aralık 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mseref Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 86
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,494
Ynt: Egeli Karavancılar Buluşması - İzmir Urla - Çeşmealtı (11 - 12 Aralık 2010)

Yücel bey büyük geçmiş olsun....

Şeref abicim fotoğraflar için teşekkürler.Bütün katılan ve katılamayan karavan sever arkadaşlarıma teşekkür eder çok güzel bir havada buluşmak dileğiyle.

Etiketler
Ynt: Egeli Karavancılar Buluşması - İzmir Urla - Çeşmealtı (11 - 12 Aralık 2010)

izmirde buluşan dostları kutlarım.seneye izmire veya istanbula gittim gittim ,gidemedim ankara-gölbaşında suya karşı 11 aralık ı kutlamazmıyım

Değerli Arkadaşlar,Cumartesi günü yağmur, rüzgar, soğuk demeden biraraya geldik, birkaç saatte olsa birlikte çok hoş sohbetler yaparak
zamanı nasıl geçtiğini anlayamadık.Önceden kararlaştırılan ''Cumadan biraraya gelme'' çağrısına uyan dostlar sevgili Ülker &Yavuz ve Birgül&
Şeref, ile (cesuregeli )Saim Bey ve Eşi ile birlikte,Cengiz Bey (kurtadam) ve ben birlikte gece çok geç olmadan geri döndük.
Burada bir düşüncemi paylaşmak istiyorum;fotoğraflarda da görüyorsunuz arkadaşlar, uzun süredir bizimle gezip gördüğü yerleri
paylaşan deneyimli ağabeylerimiz sanki kırk yıllık dost, ahpab, tanıdık gibiydik.Sohbetlerimizde bizi sevgili Serkan ve Salih kardeşler çekme karavanlarında
konuk ettiler.
Ekipten geriye kalan dostlarımız geceyi orada geçirdiler, sabah erkenden ben de onlara katıldım.Annelerinin hazırladığı mükellef kahvaltıyı harika bir sohbet eşliğinde sürdürdük.Kahvaltının bitiminde de sevgili Metin Bey kardeşimiz aracıyla bize kısa bir çevre gezisi yaptırdı.Bir gün önceki havadan
nerdeyse eser kalmamıştı. Bütün Çeşmealtının ayaklarımızın altına serildiği bir yere geldik,hava harika, manzara harika, bize kalan manzaranın keyfini çıkarmak ve elimizdeki makinelerimizle bu güzel manzaraları fotoğralamaktı; biz de öyle yaptık.
Ama hepimizin yapmamız gereken işlerimizde vardı, yani artık dönmeliydik.Sevgili Salih ve Serkan 'ın'' Anne ve Babasına '' orada bulunduğumuz sürede
bizi ağırladıkları için çok teşekkür ediyorum. Tabii Şeref Bey'e de bu biraya geliş konusunu gündeme getirdiği için teşekkür etmeliyim.
Demekki istersek yapabiliyormuşuz arkadaşlar.
Katılarak bize bu hoş duyguları yaşatan herkese çok teşekkürler, gelecek yıl daha fazla katılımcı ile bu biraraya gelişi yaşamayı umuyorum.
Ama ondan önce; harika bahar günleri var bizi bekleyen, ona göre dostlar.

Herkese selamlar, sevgiler.

Sevgılı dostlar , hepınıze merhaba.
Eger gelebılmış olsaydım ne kadar mutlu olacaktım. İmrendım dogrusu. Ne guzel sıcacık bır dostluk havası olusturmuşsunuz .Hıç aklıma gelmez dı boyle bır etkınlıge katılabılemeyecegım. Son an a kadar bır fırsat olabılır dıye zorladım ıse de olmadımı olmuyor. Belkı bahsı gectı ıse sorunlarımı bılen dostlarım bılgı vermış olabılır. Her ne olursa olsun orada olmak vardı Sızler le bu sıcak samımı havayı bırlıkte solumak var dı. Yazılarınızı okudum o guzel foto lara baktım tek tek tanıdıgım ve tanıyamadıgım dostları gordum . Kım kımdır dıye tahmınler bıle yaptım. Keyfını surdugunuz mutlulugunuzdan mutluluk kapmaya calıstım. Mutlu da oldum . katılan tum dostlara ve emegı gecenlere samımı tesekkurler gonderıyorum.
Keşke kımsenın saglıgı bozulmamış olsaydı , uzuldum . Acıl şifalar dılerım.
Selam , saygı ve sevgılerımızı gonderıyoruz.
Mehmet. ( Tum yazılanları eşim de okudu)

[attachment=1]

[attachment=2]

Yukarıdaki iki fotoğraf aşağıdakilerle aynı tarihlerde ve benzer hava koşullarında çekildi... Aralarındaki 5 farkı bulabilecek misiniz bakalım? :D

[attachment=3]

[attachment=4]

Yardımcı olayım mı? Yukarıda üst üste istiflenmiş insan topluluğu içerisinde bir lokma yiyecek için birbirinin sırtına çıkmaya çalışanlar (özetle İSTANBUL) Diğerinde ise olabildiğince keyif, rahatlık, sakinlik, huzur ve paylaşım (özetle EGE ve AKDENİZ) görüyorum ben... :smiley:

İstanbul'lu dostlarımız elbette İstanbul benzetmemin nahoş kısımlarından müstesnadır. Teşbihde hata olmaz derler, ne dersiniz? :smiley:

Maltepe aral�k 2010 (35).jpg

Maltepe aral�k 2010 (40).jpg

P1060959.jpg

3.jpg

Cem Bey,
Fotoğraflar ve altındaki yazıyı çalışma arkadaşlarımla paylaştığımda espiri ve kahkahalar odayı kapladı.
Bize keyifli bir çalışma gününe başlama şansı veren İstanbul'lu ve İzmir'li karavanvcı dostlara ve size çok teşekkürler.

;D

İlahi Cem.
Nereden aklına gelir böyle fotoroman yapmak.

Cem bey,
Kötü hava şartlarının insanları ne hale getirdiği açıkça ortada bunuda çok iyi gözlemlemişsiniz. Bizler karavanlarımız ile katıldığımızdan yer imkanı bakımından biraz daha fazla şanslıydık. Fakat yinede şunu söylemem gerekiyorki biz İstanbul'lu dostlardan bir adım önde olmuşuz. Sebebine gelince, bu tanışma, kaynaşma, dostlukları pekiştirmeye eşlerimiz ile birlikte katıldık ve ailece dostluklar kurmaya çalıştık. İstanbul'lu karavancı dostlarımız bu konuda sınıfta kaldılar :-\ :-\ Seneye daha farklı düşüneceklerini umuyorum. İnşallah birgün tüm karavancıların ortak bir noktada toplanmasını sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla..

Birgül-Şeref

Sevgili Mehmet ağabeyimiz (orbay74), Sizin kalben bizlerle birlikte olduğunuzu biliyoruz. Sizi andık. Sami bey'den durumunuz hakkında bilgi aldık. İnşallah seneye kimbilir belkide baharda birlikte olabilme dileğiyle. Saygılar sunarız..

Birgül-Şeref

Yücel ve Metin beylere geçmiş olsun dileklerimle acil şifalar.

Egeli ve İzmirli karavancı dostlarımızın kış ortamındaki sıcak ve samimi sohbetlerini zevkle izliyoruz. İşin içinde hanımlar olunca keyifler daha güzel oluyor. İstanbul'lu karavancı dostlara önemle duyurulur ;D ;D ;D Yeşim&Bülent

Çöl Kartalı' Alıntı:
Egeli ve İzmirli karavancı dostlarımızın kış ortamındaki sıcak ve samimi sohbetlerini zevkle izliyoruz. İşin içinde hanımlar olunca keyifler daha güzel oluyor. İstanbul'lu karavancı dostlara önemle duyurulur ;D ;D ;D Yeşim&Bülent
Kesinlikle hemfikirim :smiley:

Modern çağın "erkek ile rekabet ederek iş imkanlarını kısıtlayan, eşinden daha fazla kazanan" kariyer sahibi bayanlarına ve "evde temizlik yapıp çocuk bakan baba" modeline ne kadar gıcık olsam da "bayanların her alanda hayatın içinde olduğu gelişmiş toplumlara" bir o kadar özeniyorum...

Bayanların olmadığı topluluklarda erkeklerin vahşi özlerine dönmeleri kaçınılmaz görünüyor. ;D ;D

Evliliği kabul edip, hayatı birlikte paylaşmaya karar vermiş kişiler, bu çağda artmış olan eğlence,tatil,gezi,tiyatro vs. gibi yerlerden birlikte yararlanabilmeleri için, kendilerine zamanı daha fazla ayırabilme gayreti içerisinde olmalıdırlar. Bunun icinde evde vede işte birlikte hareket ederek hem zamanı hemde maddi imkanı daha fazla kazanmaları gerekmektedir. Tabii buda her konuda her yerde hayatı birlikte yaşamak demektir.
Evlilikte bunu gerektirir. Heryerde,her şartlarda birlikte, elele, sevgi, saygı ve anlayışla evlilik mükemmel bir müessesedir.
Saygılarımla…

Şeref

orsaalabanda' Alıntı:
Bayanların olmadığı topluluklarda erkeklerin vahşi özlerine dönmeleri kaçınılmaz görünüyor. ;D ;D

Aynen öyle Cem bey.

Ege'den gönderilen fotolara göre görünen gerçek şu ki Ege'nin efeleri, Marmara'nın gariplerine göre çok daha şanslıymışlar.

Belli ki İzmir' de de hava iç açıcı değilmiş ama İstanbul gerçekten çok kötüydü. İstanbul hatırasında her ne kadar gözükmesem de iki saatlik bir kaçamakla uğradığım için biliyorum ki, soğuk, fırtına ve yağış gerçekten böyle bir toplantı için çok zorluk çıkarttı.

O yüzden bu seferlik, ama yalnız bu seferlik hanımların olmayışı affedilir gibi...

Zaten bu işlerin başlangıçları hep zor olur. Olur mu acaba, olsa nasıl olur, mırın kırın filan hiç bitmez. İnat etmek lazım. Birileri başı çekecek, birileri kuyruk olacak.

Ama yeter bu uzaktan uzağa gazel okumak.

Ben derim ki... Google' dan mı hesaplarsınız, elinize cetveli, kumpası alıp haritadan mı ölçersiniz artık orasını bilmem. İstanbul-İzmir arası / 2 yaparsınız, tam oraya parmak basarsınız ve işte orada Tekirdağ'ın rakısıyla İzmir'in çipurası buluşur arkadaş.

Evimiz sırtımızda olduğuna göre nasıl olsa çipuranın kılçığından başka kılçıkla işimiz olmaz. O yüzden...

Promil serbest !

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR