Ege'de Kamp Yapacak Yerler İçin Öneriler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serious64 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,271
Ynt: Ege'de Kamp Yapacak Yerler İçin Öneriler

marmariscj7' Alıntı:
Sayın Serious64 size boncuk kampı tavsiye edebilirdim ama bir hafta önce amcam Mustafa Merzifonluyu kaybettik şu an kamp kapalı önümüzdeki günlerde kampın durumu hakkında bilgiyi sizlere verebilirim.

Başınız sağolsun.

Bizlerde geçen sene orada motorkaravanla bır gece konaklamıştık. Harika bir yer.
Saygılar
Serkan

Etiketler

Boncuk koyu için enteresan bir bilgi buldum ilk defa duydum :smiley: Saldırgan olmayan kum köpek balıkları, genelde 30-50 metre arası derinliklerde dolaşıyor.Dünyada yalnızca Atlantik kıyıları Marmaris Boncuk Koyun'da ürüyorlar

Boncuk koyuna gelen köpekbalıkları kum köpekbalığı olup hiçbir zararı olmayan gayet sakin yaradılışlı yüzlerce yıldırburalarda yaşamaktadırlar ve şuana kadar saldırıları hakkında hiçbir kayıt yoktur.Bu tür köpekbalıkları amerikanın florida kıyılarından hareket edip nisan ayının ortalarına doğru boncuk koyuna gelip burada doğumu gerçekleştirip mayıs sonlarında tekrar floridaya geri dönmektedirler.

marmariscj7' Alıntı:
Boncuk koyuna gelen köpekbalıkları kum köpekbalığı olup hiçbir zararı olmayan gayet sakin yaradılışlı yüzlerce yıldırburalarda yaşamaktadırlar ve şuana kadar saldırıları hakkında hiçbir kayıt yoktur.Bu tür köpekbalıkları amerikanın florida kıyılarından hareket edip nisan ayının ortalarına doğru boncuk koyuna gelip burada doğumu gerçekleştirip mayıs sonlarında tekrar floridaya geri dönmektedirler.
SAyın marmariscj7, şuranın güzelliklerini bize biraz daha geniş olarak anlatsan herkes bilgilense nasıl olur :smiley: yazın nereye gidiceğim konusunda kararsızım ama biraz açıklarsan boncuk koyunu görmüş, gezmiş biri olarak fikirlerimi o yöne çevirmiş olmak istiyorm...

TezzMertek' Alıntı:
O kadar kalabalık kampinglerde sürüngenler yanınıza yaklaşmaz Tolga bey.
İçiniz rahat olsun.
Böcekler konusunda ise çadırınızın tül kapısını kapatmalısınız akşamları.

Gündüz gece sıcaklık farkı nedeni ile uyku tulumsuz üşüyebilirsiniz.
Tulumunuz yoksa da kalın bir battaniye ve polar bir üst örtü işinizi görecektir.
İnce Polar kumaşlardan 180 * 150 ebatlarında alınız. İkiye katlayıp Kenarlarına L şeklinde fermuar diktiriniz (ince fermeuarlardan) alın size hem uyku tulumu hemde 180 * 150 ebatlarında çadır içi yer örtüsü.
L şeklinde fermuar mantığını anlamışsınızdır umarım.
;D

Murat bey anladım,teşekkür ederim :smiley:

marmariscj7' Alıntı:
Sayın Serious64 size boncuk kampı tavsiye edebilirdim ama bir hafta önce amcam Mustafa Merzifonluyu kaybettik şu an kamp kapalı önümüzdeki günlerde kampın durumu hakkında bilgiyi sizlere verebilirim.

Başınız sağolsun umarım kampı tekrar açarsınız..Hemen hemen her sene mutlaka 3-4 geceleme yaparım.. Sanırım amcanızın çalıştırmadığı bir koyu daha vardı satıyordu... Turunç tarafında Nefis bir yer. Bakir ve sessiz bir koy.. Duruyormuydu,yoksa sattınızmı acaba..

Yalın bey amcama ait amos koyu 47 dönüm olup geçenlerde tam anlaşma sağlanmışken hayatını kaybetti ileri günlerde durumu belli olacaktır.

marmariscj7' Alıntı:
Yalın bey amcama ait amos koyu 47 dönüm olup geçenlerde tam anlaşma sağlanmışken hayatını kaybetti ileri günlerde durumu belli olacaktır.
Koyu bana göstermişti rahmetli tekrar başınız sağolsun..Umarım her şey gönlünüzce olur

akbük de olabilir bilgin olsun.
ancak gidiceğin mevsim önemli, sakinlik açısından ;)

kaybı olan arkadaşın başı sağolsun...

3 günlük kamp için önerilerinizi bekliyorum..Fazla zamanımız yok öğrenciyiz ve çalışıyoruz..İstanbuldan çadır kampı için yola çıkacağız..Yola fazla zaman kaybetmek istemiyoruz fakat ege de kamp yapmak istiyoruz..Denize yakın veya denize sıfır bi kamp alanı veya kamp yapabileceğimiz koy arıyoruz..Önerilerinizi bekliyorum..

Yeni kampçı sayılırız..öğrenciyiz aynı zamanda çadır kampına gücümüz yetiyor..İnternetten araştırdığımda Hipocamp'ı buldum..Giden var mı acaba?

Theunforgiven' Alıntı:
3 günlük kamp için önerilerinizi bekliyorum..Fazla zamanımız yok öğrenciyiz ve çalışıyoruz..İstanbuldan çadır kampı için yola çıkacağız..Yola fazla zaman kaybetmek istemiyoruz fakat ege de kamp yapmak istiyoruz..Denize yakın veya denize sıfır bi kamp alanı veya kamp yapabileceğimiz koy arıyoruz..Önerilerinizi bekliyorum..

3 .gün dediğinizde biraz durakladım.Ege kuzeyi bu mevsim biraz tenha ve serin güneyi güzel ancak uzak.Yolculuğunuzu otobüsle ve gece yaparsanız Kaş kampı bende öneririm,3 gün ve 2 geceyi dolu dolu yaşayabileceğiniz şirin bir yer kaş .Kaş kamp telefonu 0242 836 26 37 Sedat beyle ön görüşme yaparak(kalma ücreti talebe olduğunuzu belirtin) size yardımcı olacaktır .[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4] Yiyeceğiniz kadar balık tutmak serbest.

DSC09505.jpg

DSC09508.jpg

DSC09539.jpg

DSC09550.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri