Urla demircili koyu,adapoos Git çadırını kur,sohbetini bul,hem deniz,hem robinson ol.[attachment=2]erdema' Alıntı:İzmir civarı, tenha ve sakin kamp yeri önerilerinizi bende bekliyorum deniz kenarı iyi olur ancak şart değil. önceliğim sakin biryer olması.
enverdede' Alıntı:3 .gün dediğinizde biraz durakladım.Ege kuzeyi bu mevsim biraz tenha ve serin güneyi güzel ancak uzak.Yolculuğunuzu otobüsle ve gece yaparsanız Kaş kampı bende öneririm,3 gün ve 2 geceyi dolu dolu yaşayabileceğiniz şirin bir yer kaş .Kaş kamp telefonu 0242 836 26 37 Sedat beyle ön görüşme yaparak(kalma ücreti talebe olduğunuzu belirtin) size yardımcı olacaktır .[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4] Yiyeceğiniz kadar balık tutmak serbest.
erdema' Alıntı:Cevabınız için teşekkürler ancak yanlışsam düzeltin beni, demircilli koyu bahar zamanı dahi kalabalık olan bir koy değil midir ?
Kaş benim de favorilerimden,hele yüzerken deniz gözlüğü ve şnokerinizde varsa.MYWAY' Alıntı:sayın enverdede,
Kaş resimleri çok güzeldi. o kafeyteryanın önündeki kayalardan suya atlayasım geldi valla, özlemişiz. teşekkürler