Ege'de Kamp Yapacak Yerler İçin Öneriler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serious64 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,272
Ynt: Ege'de Kamp Yapacak Yerler İçin Öneriler

güzel fotolar tebrikler :smiley:
biraz daha zaman geçsede bizde başlasak artık

Etiketler

Önerileriniz için teşekkür ederim..Haziran sonuna doğru gitmeyi düşünüyoruz..Güneyi çok istiyoduk ama uzak olduğu için sizin tavsiye ettiğiniz kampı düşüneceğiz..Keşke 3 günden daha fazla kalabilsek ama çalışıyoruz ne yazıkki..Ama bu yaz bol bol kamp yapacağız o kesin..

Başınız sağolsun. Umarım Boncuk Kamp biran önce açılır ve bu güzel yurdumuz burada anlatılanlara göre güzel olan bir kamp alanını daha kaybetmez.

İzmir civarı, tenha ve sakin kamp yeri önerilerinizi bende bekliyorum :smiley: deniz kenarı iyi olur ancak şart değil. önceliğim sakin biryer olması.

erdema' Alıntı:
İzmir civarı, tenha ve sakin kamp yeri önerilerinizi bende bekliyorum :smiley: deniz kenarı iyi olur ancak şart değil. önceliğim sakin biryer olması.
Urla demircili koyu,adapoos Git çadırını kur,sohbetini bul,hem deniz,hem robinson ol.[attachment=2]

8222_143250029264_731174264_2365187_1536843_n.jpg

resimler2 199.jpg

Cevabınız için teşekkürler ancak yanlışsam düzeltin beni, demircilli koyu bahar zamanı dahi kalabalık olan bir koy değil midir ?

enverdede' Alıntı:
3 .gün dediğinizde biraz durakladım.Ege kuzeyi bu mevsim biraz tenha ve serin güneyi güzel ancak uzak.Yolculuğunuzu otobüsle ve gece yaparsanız Kaş kampı bende öneririm,3 gün ve 2 geceyi dolu dolu yaşayabileceğiniz şirin bir yer kaş .Kaş kamp telefonu 0242 836 26 37 Sedat beyle ön görüşme yaparak(kalma ücreti talebe olduğunuzu belirtin) size yardımcı olacaktır .[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4] Yiyeceğiniz kadar balık tutmak serbest.

sayın enverdede,
Kaş resimleri çok güzeldi. o kafeyteryanın önündeki kayalardan suya atlayasım geldi valla, özlemişiz. teşekkürler

erdema' Alıntı:
Cevabınız için teşekkürler ancak yanlışsam düzeltin beni, demircilli koyu bahar zamanı dahi kalabalık olan bir koy değil midir ?

hafta sonları için evet.Ancak iş günlerinde resimde göreceğiniz karavan koyduğumuz bölgede çadır kurma imkanınız var ve kalabalıktan soyutlayabilirsiniz kendinizi.[attachment=1]

karavan urla.jpg

MYWAY' Alıntı:
sayın enverdede,
Kaş resimleri çok güzeldi. o kafeyteryanın önündeki kayalardan suya atlayasım geldi valla, özlemişiz. teşekkürler
Kaş benim de favorilerimden,hele yüzerken deniz gözlüğü ve şnokerinizde varsa.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR