Sn. ydeniz, ne yazık ki insanların çoğu doğal güzellikleri yok etmeye odaklı. Bir nevi rahatsızlık duyuyorlar doğadan. Size bir anımızı anlatalım. Karavanımızın önünde keyifle oturuyorduk ve karşımızdaki harika ormanı seyrediyorduk. Mafya kılıklı bir adam geldi ve dedi ki; '' Oh, hayat sizin, keyif sizin, ben de sizin gibi yaşamaya karar verdim ''. Biz de sevindik tabii
'' Nasıl yani, karavan mı alacaksınız?'' dedik. '' Bu bana uymaz, şu karşıdaki ormana süper bir ev yapacağım ve orada yaşayacağım '' dedi. Biz içimizden '' eyvah '' dedik ve yeniden sorduk. '' Tek başınıza orada canınız sıkılmaz mı?'' Hemen yanıt geldi mafya kılıklı adamdan ve silahını çıkarıp masamıza koydu. '' Tabii ki arkadaşlarımın da evi olacak ormanda '' Biz cevabını bildiğimiz soruyu sorduk. '' Herhalde çok arkadaşınız vardır, değil mi? '' Adam sırıtarak '' Çok arkadaşım var'' dedi. Biz '' anlaşıldı, şimdi bakın ormana. Orada siz ve arkadaşlarınız var ama orada orman kalmadı '' deyince adam birden şaşırdı ve dedi ki; '' Memlekette orman mı yok, biz de başka bir ormana gideriz kardeşim '' dedi. Hemen atağa geçtik. '' Bakın, biz ve orman birbirimizden çok memnunuz. Siz ve arkadaşlarınız geldiğinde seyredeceğimiz orman kalmayacak. O yüzden size önerimiz ormanı lütfen çok sevmeyin '' dedik. Adam garip garip bize baktı, birşeyler söylemek istedi, sonra vazgeçti ve silahını beline sokup '' eyvallah '' dedi ve gitti. Sanırız adamın kafasını biraz karıştırmıştık ;D ;D ;D