ottoman455
Geziyorum
Ynt: Ege Ve Akdeniz Turu 2015 Plan
eözçelik kardeşim, sen haklısın ancak çoğunlukla cubucakta kalmayı planlıyorum. diğer yerlerde günlük olarak kalabilirim. ayrıca bende üşengeçlik bulunmuyor. fazlaca merak var. bir iş yaparken ince ayrıntılarına kadar düşünürüm. düşündüğümü de yaparım. spora aşırı merakımda var. hiç bir işten korkmam iş benden korkar. boş durmayı hiç sevmem.eozcelik' Alıntı:Sevgili Mert Bey, Erkan Bey,
Tahminen 1-2 gün konaklamalı çadır kampı yaparak ege ve akdeniz turu yapacağınızı anladım. Bir hususu dikkatinize çekmek istiyorum: Yazın sıcağında her 1-2 günde bir çadırı kurmak ve kaldırmak, eşyaları düzenlemek ve toplamak tahmin ettiğinizden çok emek gerektirecek işler olacaktır. Bayağı yorulacağınızı düşünüyorum. Yıllardır çadır kampı yapan biri olarak naçizane önerim bir yerde konaklayacağınız gün sayısını artırmanızdır.
Bir yaz tatilinde Akdeniz, Ege turu yapmıştık, ancak biz o zamanlar pansiyonda kalmayı tercih etmiştik. Birkaç günün sonunda pratik olsun diye günlük kullanacağımız eşyaları (plaj havlusu gibi) bir çantaya koyup tüm valizleri pansiyona taşımak yerine o çantayı pansiyona taşımaya karar vermiştik.
Saygılarımla,