Ynt:b Ege Bölgesi'nde Ücretsiz Kamp Yerleri
Ne yazık ki ege bölgesinde ücretsiz diye bir kamp ,plaj veya mesire alanı yok , daha doğrusu güzel ülkemin her yeri ya ihale ile alınmış ya da tiplerini görseniz bırakın konaklamayı girmeye cesaret edemeyeceğiniz kişilerce işgal altına alınmış . Moralinizi bozmak gibi olmasın ama zaten para vermeden bir yerlere gittiğinizde duş tuvalet yeme içme gibi şeylerin yüzünden tatil burnunuzdan gelir .Bana burada aksini ispat edecek varsa yazsın ben de bileyim ege bölgesinde nereye gitsen ya yer yok ya olan yerler leş gibi ya da başka sorunlar var .Katrancı orman kampında önümüzdeki 1 hafta için yer yok 250 kişilik kamp alanı tıklım tıklım tepeleme dolu ,gece kalsanız da kabus olur zaten bu kadar çok sirkilasyon olunca genel kullanım alanları mide bulandırıcı bir haldeymiş giden arkadaşlar bedava kal deseler kalmayız dediler seyahat rotalarını değiştirdiler işin komik olanı katrancı da gelmeden önce 10 metre kablonuzu kendiniz getirmeniz gerekiyormuş değilse elektrik veremiyorlar birde onu bırak sürekli sigorta atması nedeni ile elektrik kullanmak mucize diyorlar
gelelim BEDAVA olayına bir yer bulsanız bile bir plajda biri gelip tepenize dikiliyor ücreti alayım diye kelebekler vadisinde konaklayayım dersen git bir bak çadır konaklama fiyatlarına dilin tutulur geç onu kaş kamping var en nezih yerlerden biri yer bulursan 35 lira geceleği , onu da geç can mokamp var zaten uçuk bir yer hem kalanlar hem ortam açısından bana nereyi örnek verirseniz verin bedava zaten yok ... tek başınıza kalacaksanız bilmem ama aileniz ile giderseniz burada bazılarının öve öve bitiremediği kamp ruhu ne kadar sizin ruhunuza hitap eder orası şüpheli .
Gümüldür orman kampı mülteci kampı gibi ,yakınlarında hipokamp var fiyatları hiç yazmıyorum bile uçmuş biryer ...
SONUÇ olarak ; BEDAVA denen şey ucuz etin yahnisi gibi , para vereyim kalayım dersen de artık umduğunun ne kadarını bulursun bilmem