Ege Bölgesi'nde Ücretsiz Kamp Yerleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aymeka Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 49,000

aymeka

Ana Kamp
merhabalar.
dediğim gibi ege bölgesi ücretsiz kamp yerleri hakkında bilgi almak istiyorum. merkeze ya da ihtiyaç anlarında ihtiyaçlarımızı karşılamak için market tarzı yerlere yakın olan yerler neresidir? deneyimli kampçılardan önerileri bekliyorum. teşekkürler şimdiden.

Etiketler

Ynt:b Ege Bölgesi'nde Ücretsiz Kamp Yerleri

Ne yazık ki ege bölgesinde ücretsiz diye bir kamp ,plaj veya mesire alanı yok , daha doğrusu güzel ülkemin her yeri ya ihale ile alınmış ya da tiplerini görseniz bırakın konaklamayı girmeye cesaret edemeyeceğiniz kişilerce işgal altına alınmış . Moralinizi bozmak gibi olmasın ama zaten para vermeden bir yerlere gittiğinizde duş tuvalet yeme içme gibi şeylerin yüzünden tatil burnunuzdan gelir .Bana burada aksini ispat edecek varsa yazsın ben de bileyim ege bölgesinde nereye gitsen ya yer yok ya olan yerler leş gibi ya da başka sorunlar var .Katrancı orman kampında önümüzdeki 1 hafta için yer yok 250 kişilik kamp alanı tıklım tıklım tepeleme dolu ,gece kalsanız da kabus olur zaten bu kadar çok sirkilasyon olunca genel kullanım alanları mide bulandırıcı bir haldeymiş giden arkadaşlar bedava kal deseler kalmayız dediler seyahat rotalarını değiştirdiler işin komik olanı katrancı da gelmeden önce 10 metre kablonuzu kendiniz getirmeniz gerekiyormuş değilse elektrik veremiyorlar birde onu bırak sürekli sigorta atması nedeni ile elektrik kullanmak mucize diyorlar
gelelim BEDAVA olayına bir yer bulsanız bile bir plajda biri gelip tepenize dikiliyor ücreti alayım diye kelebekler vadisinde konaklayayım dersen git bir bak çadır konaklama fiyatlarına dilin tutulur geç onu kaş kamping var en nezih yerlerden biri yer bulursan 35 lira geceleği , onu da geç can mokamp var zaten uçuk bir yer hem kalanlar hem ortam açısından bana nereyi örnek verirseniz verin bedava zaten yok ... tek başınıza kalacaksanız bilmem ama aileniz ile giderseniz burada bazılarının öve öve bitiremediği kamp ruhu ne kadar sizin ruhunuza hitap eder orası şüpheli .
Gümüldür orman kampı mülteci kampı gibi ,yakınlarında hipokamp var fiyatları hiç yazmıyorum bile uçmuş biryer ...

SONUÇ olarak ; BEDAVA denen şey ucuz etin yahnisi gibi , para vereyim kalayım dersen de artık umduğunun ne kadarını bulursun bilmem

Ynt: Ege Bölgesi'nde Ücretsiz Kamp Yerleri

genel kamp anlayışı nedir bilmiorum ama bana milletle iç içe para vererek kamp yapmak hiç çekici gelmiyor

2 sene önce 6 arkadaş balıkesir kapıdağ yarımadasında küçükova da kamp yaptık
etrafda 2 3 çadır vardı gündüz gelip gidenler vardı ama genel olarak sakin ve tek ışık dahi olmayan bir yerdi en yakın bakkal 10 km ötedeydi dandik bi wc vardı o kadar su yoktu
arabamız yanımızda değil hava kararınca göremediğimiz bir yerdeydi ilk tecrübe yanımıza ışık almamıştık sonra mum bulup tek mumla 4 kişi okey oynadık birbirimizi görmüyorduk o derece ve bnm ve diğer arkadaşlarım için harikaydı herkes çok beğendi inş 26 sından sonra tekrar gideceğiz yer bulamadığım için aynı yere gideceğim

bu arada konu para değil, para olan yere iti kopuğu da gelir nerede doğallık, nerede sakinlik,nerede macera
mesela sadece çadır kurmak değil arkadaş :smiley: ya kimse olmayacak su da olmasın elektrik de olmasın bnm kamp anlayışım bu

BU ARADA KAMP ALANIMIZ
kapidag_yarimadasi_kucukova.jpg

Kuşadası - Güzelçamlı - Sevgi plajı

Farklı işletmeler var taş yapıda. Etrafı tel örgülerle çevrili. Büfe ve bakkalları var. Fiyatlar normal bakkal tekel fiyatı. Wc 1 tl ama hijyenik. Konaklama ücretsiz. Çadırınızı kurabilirsiniz. Önünüzde deniz. Ağaçlar arasında gölge alan. Duşlar plajda var.

Kuşadası gençlik festivali 2017 ye gidip festival alanına çadır kurmak yerine dışarıda işletmelerin alanına çadır kurdum. Çokta memnun kaldım. Tavsiye ederim.

Kuşadası - Güzelçamlı - Sevgi plajı

Farklı işletmeler var taş yapıda. Etrafı tel örgülerle çevrili. Büfe ve bakkalları var. Fiyatlar normal bakkal tekel fiyatı. Wc 1 tl ama hijyenik. Konaklama ücretsiz. Çadırınızı kurabilirsiniz. Önünüzde deniz. Ağaçlar arasında gölge alan. Duşlar plajda var.

Kuşadası gençlik festivali 2017 ye gidip festival alanına çadır kurmak yerine dışarıda işletmelerin alanına çadır kurdum. Çokta memnun kaldım. Tavsiye ederim.
Merhaba,

Bizde bayram tatilini değerlendirmek için birkaç arkadaş kamp yapmayı planladık. Bu söylediğiniz yer yanı sevgi plajında çadır kurmak serbest mi? Konaklama ücretsiz demişsiniz, giriş ücreti vs varmı biraz detay paylaşabilir misiniz? ve Tam olarak hangi bölgede kaldınız?

Merhaba,

Bizde bayram tatilini değerlendirmek için birkaç arkadaş kamp yapmayı planladık. Bu söylediğiniz yer yanı sevgi plajında çadır kurmak serbest mi? Konaklama ücretsiz demişsiniz, giriş ücreti vs varmı biraz detay paylaşabilir misiniz? ve Tam olarak hangi bölgede kaldınız?
Sevgi plajı, kuşadası na 15 km uzaklıkta. Davutları geçince Güzelçamlı beldesinde. Ordaki halkın hepsi bilir. Festival için gitmiştim. Şu anda da Zeytinli de festivaldeyim. Sevgi plajının orda aracı içeri ağaçlık alana park ederseniz 20 tl günlük ücret vardı. Dışarı park edince o da verilmeyebilir.

Şöyle söyliyim. İşletmelere bir miktar yer verilmiş. Etrafı tel örgülü. Ücretli wc ve büfe işletiyorlar. Alan geniş. Pek çok kişi kamp kuruyor. Kimse para vs lafı bile yapmadı. Biz kurduk. Wc 1 tl. Marketlerde Fiyatlar normal bakkal fiyatı.

Festival zamanı diye öyle yaptıklarını sanmıyorum. Normal zamanda gitmedim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,649
Kaydolan Son Üyemiz
kendinibilmez

Çevrimiçi üyeler

Geri