testeresı ve kesme ıslemı yapan kısmı (bıcak dıyelım ) cok kullanıslı gorulmuyor alttakı vıdeoda tabı kullanııcının yetenegıne gore farkedebılır yınede , bununla bırlıkte 5 tl gıbı bı fıyata sahıp olması ılgı cekıcı kılıyor gunluk ıslerde ıp kesme gazoz kapagı acma kucuk vıda sıkma acma gıbı ıslerde kullanılabılır tasıma kolaylıgı ve fıyat avantajıyla degerlendırıldıgınde alınabılecegını dusunuyorumkorbaba' Alıntı:http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-doga-sporlari-avcilik-11in1-cok-fonksiyonlu-acil-yasam-cakisi-survival-card-knife-35927375/detay
Victorinox Handyman tavsıye ederımserhantek' Alıntı:victorinox un çakı modellerinden hangisini tavsiye edersınız yakında edınmek ıstıyorum.günlük olarak yanımda taşıyabıleceğım bunun yanında kamp ortamında da tasıyıp sadece büyük yekpare bır bıçakla destekleyeceğim bır çakı tavsıyesı ıstıyorum siz değerlı tecrübeli forum üyelerinden saygılarımla
suna bı bakın ıstersenız bu bı boy daha ınce Victorinox 1.3763.71..... daha ınce ıstersenız kılasık olan VICTORINOX 1.3703 CLIMBER modelını tercıh edebılırsınız.. bıde kılıtlenebılen cakıları var vıctorınox un onlarada goz atmanızda fayda var ıncelıkten yana tercıhınız olmasaydı buyuk boy bı modelı olan Victorinox 0.9064 WorkChamp bıraz agırlık ve kaba durusunun yanında cok ıyı bır arkadastır dıyebılırım(+10) tabı fıyat olarak leatherman wave aynı fıyat aralıgında oldugundan madem buyuk o zaman leatherman tercıh ederım dıyen arkadaslarda olacaktır kı haklı bı dusunce vıctorınox tercıh ettıgınız ıcın bunları onerıyorum.. fıyat olarak degerlendırırsenız vıctorınox 1.3703 cılımber modelenın mat kırmızı olan aynı ozellıktekı Victorinox 3,3713 modelı dıkkatınızı cekebılırserhantek' Alıntı:çok tesekkürler cevaplarınız için..handyman günlük kullanım için biraz kaba geldi bana yanı bıçak boyu gayet ıyı ama çok kalın...özellıkle cepte tasımak ıstemem sebebıyle sanırım sıkıntı olabılır..buna rağmen bu kadar çok aletinde her an yanınızda olmasıda çok güzel bısey..