Ecirman Lada Niva 1.7i 2003

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ecirman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 66
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,118

Etiketler

Ynt: Ecirman Lada Niva 1.7i 2003

ladaya cok guzel bakmıssın emrah bey gule gule kullanmanı tercıh ederız

İğneada'dan bir sahil geçişi...Az önce videolara bakarken rastladım.Bizim keçi ve arkadaşları. ;D

th_igneada11.jpg

merhaba

Güle güle kullanın maşallah hersey tamam lada lastik vinç tam canavar.birde OK 144 lastikler kesik olursa süper.

selamlar

Murat

Teşekkür ederim Murat Bey.Stepnedeki kesik zaten, bir tane daha kestirip araziye çıkarken arkalara

takmayı planlıyorum.Kilitle beraber işe yarayacağını düşünüyorum.Siz ne dersiniz?Hemde arazide ekstra

stepnemiz olur...

abi ben sunroof'u çok beğendim özellikle adana da gerekli olan ayrıntı. Merak ettiğim üst bagajı kullanabiliyormusun bir engel oluşturuyormu

Üst bagajın yanlarını ve arkasını kullanırken üstü açabiliyorum.Ama tam yüklüyken

malesef açamıyorum.Yinede yazın çok işe yarıyor.Birde gezilerde çekim yaparken

kullanıyoruz...

teşekkürler abi merakımı giderdim. Adana çok sıcak olduğu için açtırmayı düşünüyordum ava ve balığa giderken malzeme fazla olduğundan açtıramayacağiz anlaşılan

emrah abi nivan mükemmel olmuşş birtek nazar boncuğu eksik...... Allah kazasız belasız güle güle kullanmak nasip etsinn.. :smiley:

ecirman' Alıntı:
Üst bagajın yanlarını ve arkasını kullanırken üstü açabiliyorum.Ama tam yüklüyken

malesef açamıyorum.Yinede yazın çok işe yarıyor.Birde gezilerde çekim yaparken

kullanıyoruz...

bu tavanı açtırmanın maliyeti nedir bir bilginiz var mı gerçi alırken böyleymiş ama?işçilikte kaliteli duruyor.su ve ya rüzgar sesi alma gibi sorunları var mı?

civciv' Alıntı:
bu tavanı açtırmanın maliyeti nedir bir bilginiz var mı gerçi alırken böyleymiş ama?işçilikte kaliteli duruyor.su ve ya rüzgar sesi alma gibi sorunları var mı?

Maliyeti hakkında hiç bir bilgim yok ama, hem işçilik hemde malzeme çok kaliteli...Şimdiye kadar hiç bir problem çıkartmadı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.