Ecirman Lada Niva 1.7i 2003

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ecirman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 66
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,118
Ynt: Ecirman Lada Niva 1.7i 2003

mr_e' Alıntı:
arkadaşlar emrah beyin tavan imalatıyla ilgili bir bilgiye ulaşan var mı?maliyet, yer, adres, telefon?

yok mu hala bu tavan sistemi hakkında bilgisi olan?

emrah bey siz nasıl memnun musunuz?su alma gibi bi problem var mı

Etiketler

Emrah kardeşim meraba sunroof'u nerde yaptırdın kaça mal oldu bende dyaptırmak istiyorumda yardımcı olursan sevinirim.

Abi öncelikle aracımız çok güzel bol çamurlu günlerde kullanmanı dilerim

Bende bi niva tutkunuyum öncelikle herkese söylüyorum nivayı off road a başlangıç arabam olarak aldım ve gezilere yarışlara katıldım ve acemiliğimi attım ancak şöyle güzel bi durum var :smiley: benim diğer arkadaşlarım ( yani cherokeciler landcılar v.b.) her geziden ve yarıştan döndüklerinde normal olarak servise götürüyoruz onların masrafları 1.000 tl üzerindeyken ben max.250 tl ile çıkabili yorum bu yüzden niva diyorum, en basitinden birörnekle geçen hafta yarışlara giderken yolda ıstavroz dişlisini kırmışım servise gerdöndüm ve hemen yaptırdım tahmin edin kaç lira verdim ......10tl evet sadece 10 tl ve şimdi bunun yüzünden nivadan ayrılamıyorum. yani az masraflı bir araç

sunrof konusunada gelince sanayide bunla ilgili çalışan çok işletme var 500tl ve 1000tl arası mi masrafla halledilecek bişey

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR