fsirin
Karavan Yönetim
Ynt: E P G 07&09 : İspanya

Yazmak gerçekten çok daha zor. Normalde geziyorsunuz kendinizce geziyle ilgili birtakım notlar tutuyorsunuz, fotoğraflar çekiyorsunuz hepsi bu. Gezi yazısı yazmaya kalktığınızda gezi notlarınıza bakıyorsunuz yazılı metin haline getiriyorsunuz. Navigasyon kayıtlarına bakıp rota ve koordinatları kontrol ediyorsunuz. Fotoğraflara, videolara bakıp yazıyı son hale getiriyorsunuz. Bununla da bitimiyor. Fotoğrafları elden geçirip seçiyor ve ayıklıyorsunuz. Bütün bunlardan sonra gezi yazısı ortaya çıkıyor. Gezide bir gün süren, gezi yazısı yazarken bir haftamıza mal olabiliyor. :-\

Biz ilginize teşekkür ederiz. İzlediğinizi belirttiğinizde biz de beğenildiğini ve takip edildiğini anlamış oluyoruz.drares' Alıntı:Gezmek mi zor? burada paylaşmak mı?
Sessizce takip edenlerin aksine burada olduğumu belirtmeyi tercih ediyorum. Gezinin tadını sizinle birlikte çıkarıyorum.
Teşekkürler![]()
Yazmak gerçekten çok daha zor. Normalde geziyorsunuz kendinizce geziyle ilgili birtakım notlar tutuyorsunuz, fotoğraflar çekiyorsunuz hepsi bu. Gezi yazısı yazmaya kalktığınızda gezi notlarınıza bakıyorsunuz yazılı metin haline getiriyorsunuz. Navigasyon kayıtlarına bakıp rota ve koordinatları kontrol ediyorsunuz. Fotoğraflara, videolara bakıp yazıyı son hale getiriyorsunuz. Bununla da bitimiyor. Fotoğrafları elden geçirip seçiyor ve ayıklıyorsunuz. Bütün bunlardan sonra gezi yazısı ortaya çıkıyor. Gezide bir gün süren, gezi yazısı yazarken bir haftamıza mal olabiliyor. :-\
Teşekkürler Bartek.bartek' Alıntı:Ferhat Bey, yine döktürüyosunuz. Sanırım burada paylaşmak daha zor, her şeyi ayrıntısı ile hatırlayıp buraya akıcı bir dille aktarmak. Hem bilgi , hem de sanki biz de geziyormuş hissi veriyorsunuz. Çok teşekkürler.