Düzce Off-Road Team

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DÜZCE OFFROAD TEAM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 357
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 49,480
Yer
DÜZCE
Merhaba arkadaşlar öncelikle şunu belirtmek istiyorum ilginiz ve destekleriniz bizleri zor olan bir etkinlik noktasına taşıdı
evet Ercova nın da iptalinden sonra oluşan boşluk bir programın tekrar Düzce de olması yönünde yoğunlaştı.
Bugün Zafer arkadaşım ile birlikte Beyköy Belediye başkanı ile görüştük kendisi konuya vakıf olduğumuzdan ve yaptıklarımızı bildiğinden
dolayı etkinlik girişimimizi sıcak karşıladı etkinlik için birkaç bölge bulunmakta ve bu bölge muhtarlarından birtanesi ile de görüşüldü kendiside
işin içinde biz olduğumuzda problem olmayacağını belirtti bunun dışında Düzce Valimizden de randevü talep ettik konuyu kendilerine de ileteceğiz.
büyük bir ihtimalle 22-23 Ekim 2011 Tarihlerinde bir kamp ve Off-Road oyunu düzenlemeye çalışacağız
Tabi bu etkinlikler üst üste olduğundan gerekli maddi desteği. alamayacağımız için bazı eksiklerimiz olacaktır mesela yemek ikramı gibi v.s
ama yinede bizbize güzel bir 2 gün geçirip eğlenmeyi planlıyoruz, tekrar belirtiyorum kesin bir şey yok tamamen talep üzerine bir girişimde bulunuyoruz
detaylar ve fikirlerinizi buradan devam edelim umarım katılım da olur kimse pişman olmaz görüşmek dileğiyle Serkan TUT

Etiketler

Ynt: Düzce Off-Road Team

İmkanlar ölçüsünde kamp ve yarışlar için Düzce'ye gelmek isteriz.. Takip.. :smiley:

Ankara olarak, katılım dışında yapabileceğimiz birşeyler olursa, her zaman yardımcı olmaya çalışırız...

jeomad' Alıntı:
Etapta Neler olmalı ?
(Herkes fikrini eklesin)

1- Havuz olmalı
2- Orman Etabı Olmalı
3- 3 lü çukur olmalı (4 lü 5li 6 lıda olabilir)
4-

4- Cukur girişi ve cıkış acılarıda L200 e göre dizayn edilmeli
5- Cukur cıkışında traktör kesinlikle hazır bulumalı:smiley:) ;D

Serkan zor bir işe kalkışıyorsunuz bu kadar zevk veren keyifli geçen bir organizasyondan çok kısa bir süre sonra 2.sini yapmaya hazırlanmak çok zor beklentiler yüksek fakat zamanınız dar. Allah kolaylık versin. Gerekirse giriş ücreti alın derim küçük bir miktar. Bizlerin yapacağı tek şey de katılmak olacaktır. O halde şimdiden fikir vermesi açısından bir liste yapalım bakalım. Kesin geliyorum diyen kaç kişi var. Dosodu hayal kırıklığına uğratmayalım herkes memnunuz mutluyuz diyordu. Haydi bakalım....

1-Mert Birincioğlu
2-
3-
4-
5-

mertbirincioglu' Alıntı:
Serkan zor bir işe kalkışıyorsunuz bu kadar zevk veren keyifli geçen bir organizasyondan çok kısa bir süre sonra 2.sini yapmaya hazırlanmak çok zor beklentiler yüksek fakat zamanınız dar. Allah kolaylık versin. Gerekirse giriş ücreti alın derim küçük bir miktar. Bizlerin yapacağı tek şey de katılmak olacaktır. O halde şimdiden fikir vermesi açısından bir liste yapalım bakalım. Kesin geliyorum diyen kaç kişi var. Dosodu hayal kırıklığına uğratmayalım herkes memnunuz mutluyuz diyordu. Haydi bakalım....

1-Mert Birincioğlu
2-Bircan Yarıcı
3-
4-
5-
Mert e kesinlikle katılıyorum...Hadi bu sefer bizdeyardımcı olalım dostlarımıza...

.
mertbirincioglu' Alıntı:
katılıyorum bu fikrinize.böylesi organizelere herkez seve,seve yardımcı olmak ister.

jeomad' Alıntı:
Serkan bey İtalyan cukuru tümsek yapacaksanız gelelim. ;D

Araçların yarısı kırıldı:smiley:

Murat bey,
kalan yarısını da bu organizasyonda kırarsızın olur biter :smiley: söz bu sefer sizi ben çekicem Navara ile :smiley: (geçen sefer vinçte bir sorun olmuştu. hallettik :smiley:)

mahirisa' Alıntı:
Murat bey,
kalan yarısını da bu organizasyonda kırarsızın olur biter :smiley: söz bu sefer sizi ben çekicem Navara ile :smiley: (geçen sefer vinçte bir sorun olmuştu. hallettik :smiley:)
gecenin son yarışmacısıydım.italyan çukurunun çıkışı tambir set haline gelmişti.
hızlı girsen ön şahlanıyor,yavaş girsen araç kendini çıkaramıyordu.ben ikisinide denedim olan ön arrmuda oldu sinirinden çatlayıverdi orta yerinden :D
diyeceğim şu ilk yarışmacılar herzaman avantajlı oluyor.yarış esnasında bu gibi yerler biraz olsun düzeltilmeli.

son_kral_54' Alıntı:
gecenin son yarışmacısıydım.italyan çukurunun çıkışı tambir set haline gelmişti.
hızlı girsen ön şahlanıyor,yavaş girsen araç kendini çıkaramıyordu.ben ikisinide denedim olan ön arrmuda oldu sinirinden çatlayıverdi orta yerinden :D
diyeceğim şu ilk yarışmacılar herzaman avantajlı oluyor.yarış esnasında bu gibi yerler biraz olsun düzeltilmeli.

ben gece etabında 5. olarak başladım. hiç bir engelde takılmadan, mekanik aksamları kırmadan (ön tampon sağ ucu, sağ ön sis farı ve sağ yan basamak hariç :smiley:) bitirdim. gündüzde ise tersren başlanacağı için baktım etap çok kırıcı çıkmadım. bu anlamda dediğiniz doğru.
ama bu sefer bu organizasyonu yaparsak engeller bu derece zor ve kırıcı olmayacaktır (yoksa 1 ay arayla araç tamir ettirmek ağır gelecek bizlere :smiley:)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR