Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan loganrory Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 631
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 111,394
Ynt: Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak?

Sana kaçkere söyledim akan suyun önüne taş koyma diye, ne oldu şimdi boğuluyormusun, bana güvenme bilirsin yüzme bilmem.

Etiketler

Tum erkekler ıssız adamdır.
Ya alalane ıssız olurlar ya da ıcten ıce ıssız.
Sur esegı ada :smiley:

aradığımı buldum dediğim an (discovery td5) bana öyle bi paket hazırlamış kiiiiiiiii galerici arkadaş. bu serüveni yaklaşık 40.000 tl zararla kapatıyordum.onun için sayın kurumsal olduğunu düşünen galerici arkadaşa........................................ beni kurtaran hüseyin usta ya çok teşekkürler, maslak Atatürk sanayi otomekanik.biraz reklam gibi oldu ama yakışır ustama.

[ quote author = bastn link = topic = 27774.msg711409 # msg711409 date = 1283034109 ]
Tum erkekler ıssız adamdır .
Ya alalane ıssız olurlar ya da ıcten Ice ıssız .
Sur esegı ADA :smiley:
[/ QUOTE]

bende ıssız adamın fena BİR htırası var . :smiley:)))
ONU hatırladım .

bastn' Alıntı:
Tum erkekler ıssız adamdır.
Ya alalane ıssız olurlar ya da ıcten ıce ıssız.
Sur esegı ada :smiley:

Herkesin içinde biraz Issız Adamlık olabilir.Ayrıca Issız Kadınlar olduğunu da unutmayalım. :smiley:

Kaçmak istiyorum buralardan. Hanımıda alıp yollara vursak kendimizi. Çok uzak diyarlara gitsek. Bir akşam, bir yaylada, aşağıdaki sisin üzerine gün batarken elimde kahvemle bir rahat nefes verebilsem. Ve çenemdeki kasıntının artık olmadığını fark edebilsem.

giderken -''kapıyı hızlı vurma, uyanmak istemiyorum çünkü sensiz!''- demiştim, sanki her sabah biri vuruyor inadına ve her sabah uyanıyorum sensiz.
gittiğini kimselere söyleyemedim. yatağım, duvardaki resimler, odamın hiç bir köşesi gittiğini bilmiyor. sabah akşam hep sen varmışsın gibi, yanımdaymışsın gibi davranıyorum.
uykularımı kandırıyorum, anlayacaklar diye çok korkuyorum... bazen -''tatile gitti, gelecek''- türü yalanlar söylüyorum hiç gelmediğin terminallere gidip, gelmeyişini bekliyorum, gelmiyorsun, gelmemene sarılıp evime gidiyorum, yatağıma yatırıyorum boşluğunu, parmak uçlarını öpüyorum. bazı akşamlar sarı güllerle geliyorum eve ve hep bir tabak daha koyuyorum masaya, yolculuklarımda yanımdaki koltuğu da ayırtıyorum, boş bırakıyorum pencere kenarını sana, sabahları hep bir ıslak öpücükle uyanmış gibi yapıyorum, duş alırken bir kişilik yer açıyorum suyun altında... uzun uzun yüzünü okşadığımı düşünüp, hikayeler anlatıyorum sana, hediyeler alıyorum kendime, senin gibi notlar yazıp, şaşırıyorum açınca, sinemaya giderken iki kişi olduğumu söylüyorum, tüm yemek rezervasyonlarım iki kişilik. seni sensizken de sevebiliyorum... söylemiyorum kimselere gittiğini...

odamdaki sana dair tüm kokuları havalandırdım hatta beraber yarattıklarımızı da... ben zaten bundan sonra üzerime bıraktığın kokunla idare edebilirim, söz! çarşafları da değiştirmem bir daha... saçlarını düzeltmek için baktığın aynamda, bir kaç bakışını unutmuşsun, küvetimde teninden kalma köpükler, bahtaniyeme dökülmüş saçlarınla, seni seviyorum yazdım eşyalarımdaki parmak izlerini biriktiriyorum, beraber kirlettiğimiz tencereler yıkanmayı bekliyor, yağ damlaları sevgi sözcükleri fısıldıyor sana, çıplaklığın hala vuruyor bazı geceler duvarıma, kıvrımların camlarımda yansımakta...

okuduğum kitaplardaki, izlediğim filmlerdeki tüm kadın kahramanlar seni andırıyor, sanki tüm şarkılar sana yazılmış, tüm şiirler vazgeçilmezliğine. her sabah uyandığımda yeni bir ben buluyorum bedenimde, seninkiler senden sıkılmış olmalı... bardaklarımda kalan dudaklarının serinliği üşütüyor gecelerimi, her televizyonun karşısına geçişimde, sanki hala televizyon ekranında birbirine sarılmış bir çift yansıyor. bir iki parmak toz var şimdi o ekranda. silemiyorum, aslında hiçbir şeyi silemiyorum sorun da tam bu noktada saklı sanırım. torbacıklarımda akacak yaş kalmadı, seninkilerden ödünç istiyorum. radyom hep senin dinlediğin kanala ayarlı, teybin içinde senin kasetin uyukluyor... hani çok üşürdün ya, artık ısıtıcı hep açık, saçlarımı senin istediğin gibi kestiriyorum, sakallarımı ağdaladım, her gün vitaminler alıyorum, sigarayı bıraktım, alkolü azalttım. ölmeyeceğim, intiharı eskiciye sattım çoktan, artık daha çok belgeseller izlemeye başladım: zürafalar zor sevişirlermiş bilir miydin? ben bugün bunu öğrendim, hatta sinekler sevmezmiş sevişmeyi...

nicedir gölgeme sarılıp uyuyorum, uyanınca kendimi adını sayıklarken buluyorum. en son, kendimi bir içki şişesinin dibinde gördüm; saçlarım azalmış, yüzümde çizgiler var, derin hem de çok derin.

gururluyum aslında mükemmeldi terk edişin... sadece gittiğini söyleyemedim kimselere... çok utandım!

senin bir mikrop'unla 1aydır uğraşıyoruz ,içilmeyen ilaç, gidilmeyen doktor kalmadı ,ne diyelim ,80 küsür yaşını aştın ama allah ömrünü uzun etsin . :mad:

Para ve zaman,,,,,ikisini de bir arada bulmak çok zor nedense ????????????????*

reklamlardaki asli nin kepek problemi gectimi acaba , benim ki gecmiyor bir turlu.denemedigim sampuan kalmadi kasimaktan kafamde deri kalmadi nerden geliyor bu kepek.

Aşkım tam 20 ay oldu gideli ,, sensiz tam 20 ay nasıl yaşadığııma hala şaşırarak yaşamaya devam ediyorum kendi ifadelerinle yazdığın bu forumdaki konularını okuyunca gözyaşlarımı tutamadık ne hevesle aldığın jeepin de bende sensiz çok mahsunuz seni çok özlüyorum

Gripal enfeksiyondan nefret ediyorum,ama gene de ısrarla motosiklete biniyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR