Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan loganrory Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 631
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 111,012
Ynt: Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak?

Bana sürekli her tartışmada köpeğine bağırmıyosun karşında erkek ark var hatırlatmasında bulunmandan (kör değil sadece sinirli oluyorum o an aradaki bacak farkını algılıyabiliyorum), binbir ceviz kırıp sonrada ben ne yaptım demenden (susmam cvp verememekten değil diycek kelime bulamadığımdan), karşıma çıkan garip tesadüfler sonucu beni seni takip eden bi çılgın gibi suçlamandan, sürekli karpuz gibi yatmak istemenden, çok konuşup az iş yapmandan, yalanlarından, dolanlarından, sürekli hayatıma karışıp kendininkine laf söyletmemenden, duygu sömürülerinden, blöflerinden,hep anlayış göstermekten.......... U-SAN-DIM. Bundan sonrası içinse ne düşünürsen düşün ben lafımı ortaya koydum:p

Etiketler

Hüzün edepsiz bir yosma kimliğiyle dolaşıp dururken başucumda,dört yapraklı yonca , baharı anlatır bana, benim avucumda..
Mey üzerine nağmeler döktürmüşlerin de desteğiyle hüzne meydan okuyorum...
Elimde beyaz güller ... Gönlümde beyaz güller..
Ruhumdaki alevlerin rengi güllerden katışmış ateşe...
Yanmaktan değil, kendimi yanmamış da yanmış sanmaktan korkuyorum...

Hasret ihtiyar olurken, vuslat bebeğinin çığlığıyla uyanmak mukadder bize, çile yağmurlarının
ıüşüttüğü tebessüm seherlerinde ...
Sabır gölgem sabır...

zaten okumuş bu konuyu bir sürü kavga gürültü...ben anlamıyorum o kadar konunun içinde nerden buldu benim buraya yazdıgım yazıyı :mad:

son sözlerin beni çok kırdı öyle düşünebileceğin aklımın ucundan bile geçmezdi :(

YETER BE ARTIK! Bunddan sonra benim sözüm geçerli senin değil!

Yapıcağın en ufak bi hatanda mahvolursun! Yok ederim seni..!

bu konuyu zor okursun ammaaaa ben en az sizin kadar zekiyim yemedim bilesin kankam zamanı gelince ben sana okutacam bu yazdıklarımı :smiley:)

keşke okuyabilseydin bunları..benı bir ayna gibi gör,nasılsan bana bakınca onu görüosun şimdi..eğer sana ihtyacım olduğunu düşünüosan yanılıosun...çünkü senden çok var..esas sen düşün bakalım kaç gönül var dost olacak sana.senın telini rehberimden ,senıde kalbımden sildim eceeeeeeeeeee..BENKİİİ LODOSUMM,BOYUN EĞMEM EL YELİNEE!!

şimdiden yoklugun kendini hissettirdi sensiz hayat zor geciyormuş yoklugunda benim için ne kadar degerli oldugunun bir kere daha farkına vardım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri