haklısınız çok yavaş gidiyorum ama sağım uçurum yol tamirde ben acemi
acelem yok evime dönmek istiyorum
yani diyeceğim o ki sellektörlerinizi ve kornalarınızı ve bağırmalarınız boşuna hiç birini duymuyorum ben
saygılar
Yanlış insanı tanımışım ve yanlış insana kendimi kaptırmışım. Kimseye beddua etmiyorum ve kimseyide suçlu bulmuyorum. Ama allahtan bulasın diyorum. Birgün kapıma gelip aman diyeceksin fakat ok yaydan çoktan çıkmış olacak. Eğer çok istiyorsan şimdi gel sonra gelmek istiyorsan asla...
Kimseye bir sitemim kızgınlığım kinim yok. Ben zaten böyle yaşarım.
Sadece bir korkum var, ölmekten değilde yeterince yaşayamamış olmaktan çok korkuyorum
yapıp yapıp kenara çekılıosun.. bir de öyle güzel masum ayaklarına yatıyorsun kı seni dinlerken kendimi bırakıp sana ağlayasım geldi!! anladım ki kendini çok yetersiz görüyorsun,bencilsin ve düşüncelerin sana rahat vermiyor.. 30 una geldin nerdeyse ama daha da yol alman lazım.. ne istediğini bilmediğin için hiçbir zaman mutlu olamayacaksın.. her insanı kendin gibi sandığın için mutsuzsun ve yalnız yaşlanacaksın. şöyle düşün; ben sadece seni kaybettim ama sen sahip olduğun bütün güzellikleri kaybediyorsun... her neyse sana bu kadar bile yazılmazdı ya ; insanlığımdan !!!