Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan loganrory Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 631
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 111,521
Cvp

Ama iste serde ask vardi. Sike vardi bu oyunda,herkes gordu ama hakem ask gozlukleriyle cikmisti iste sahaya,taraf tutuyordu. 90 dakikalik degildik ki! Simdiki boslugun ortasinda,sizimin oldugu yerde o ritmik atislar oldugu surece surerdi bu oyun...

Etiketler

Ynt: Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak?

aşkımız bir günahmış, sevap zannettim onu
hayat masal değil ki tozpembe bitsin sonu
madem beni almıyor mutluluğa giden yol
ben razıyım sevgilim, yeter ki sen mutlu ol
hayır, gözyaşı değil damlayan yanağımdan
görüyorsun, gülerek bakıyorum ardından
ayrıldı yollarımiz işte bugün, burada
mutluluklar dilerim bir ömür boyu sana

80 li yıllara ithaf olunur.

not: tamda şuan bu forumun beşbininci kişisi olmanın sevinci ile saygılar.

Merhaba yeniden yalnızlık, benim eski dostum...
Hello again loneliness, my old friend...

Nemotodlari anliyorum annelida ve molluscalarida. Arthropodalarda diger 3 sinif varken niye crustacea'lari soracagim dedinki simdi. Denizden cikip bitkiyemi tirmanacaklar kaci karadaki!!! Sen hic menekse yiyen istakoz gordunmu hoca hi!!

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR