tutor
Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba ben de ikinci el aldığım duster ile bu hafta aranıza katıldım.Aracım 2011 model 4x4 110 bg dci full duster(Esp,Asr,4 hava yastığı,deri koltuk,look paket) ,aracı aldıktan sonra biraz kullandığımda ibre devir çizgisinde tam 2.000 devire geldiğinde ince bir ıslık sesi gibi bir ses duydum,turbodan geldiğinden şüphelendiğim ses ile ilgili Bursa Orhangazideki servise gittiğimde turboya,hortumlarına sökülüp bakılması gerektiği söylendi ses sadece aracın içinden duyuluyor ve 2.000 devirin altında ve üstünde ses kesiliyor tam 2.000 devir çizgisinde hızlanmalar esnasında gelip gidiyor.Bir diğer bana tuhaf gelen olayda;araç ilk hareket halinde vites yuvasına vitesi geçirmek üzere hareket ettirirken yani daha vitese takmadan bazen hafif ve tok bir vurma sesi duyuyorum bazen,bu sadece araç dururken hareket etmek üzere vitese taktığımda meydana geliyor,tabi bunları servise gösterceğim fakat bu şekilde bir sorun yaşayan var mı diye tecrübelerinizden yararlanmak üzere konuyu açtım.
Araç ile ilgili ilk izlenimlerim olumlu;yüksek ve güven veren bir yapısı var,araç oldukça seri ve torku yüksek,direksiyon bana biraz sert geldi zamanla alışırım herhalde,vites geçişleri yine sert bu çok sorun olmuyor,frenler daha önce kullandığım araçlara göre biraz hissis kalıyor,arkalar kampana olduğu için olabilir,buna da alışınca sorun olmayacaktır.kısaca şu an fiyat performans olarak araçtan memnunum,aracım 22.000 km de,43.000 TL'ye aldım fiyat piyasa koşullarına göre normal geldi bana.Bu konulardaki görüşlerinizi de almlak isterim.Teşekkür ederim.
Araç ile ilgili ilk izlenimlerim olumlu;yüksek ve güven veren bir yapısı var,araç oldukça seri ve torku yüksek,direksiyon bana biraz sert geldi zamanla alışırım herhalde,vites geçişleri yine sert bu çok sorun olmuyor,frenler daha önce kullandığım araçlara göre biraz hissis kalıyor,arkalar kampana olduğu için olabilir,buna da alışınca sorun olmayacaktır.kısaca şu an fiyat performans olarak araçtan memnunum,aracım 22.000 km de,43.000 TL'ye aldım fiyat piyasa koşullarına göre normal geldi bana.Bu konulardaki görüşlerinizi de almlak isterim.Teşekkür ederim.