DUSTER SON DEĞİŞİKLİKLER

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan XVET Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,033

Etiketler
Ynt: DUSTER SON DEĞİŞİKLİKLER

Koyu look buna benziyor herhalde çünkü jantler yeterince gri

Renault Duster Test Drive Review 1024x682


renault-duster-2.0-4x4-20.jpg


Renault duster pearl galaxy black


Buda bonus otomatik Duster vitesi :D

2012-Renault-Duster-7.jpg
 

Ynt: DUSTER SON DEĞİŞİKLİKLER

yigiterc' Alıntı:
Ben Tokat bayisine gittim 3-4 hafta önce. Eşimle ani bir kararla ,alıp çıkalım dedik...2007 yeni kasa ,kazasız ,temiz dizel Corolla'ma 28 verdiler takasta...Duster'a da 50 dediler. ''Yahu Citroen benim araca daha yüksek para veriyor.Ama bana 4 çeker araba lazım'' dedim.
''O Citroen ,biz Dacia'yız '' dedi eleman. ;D

Ben de 50 000'e satılacak bir mal için hiç eyvallahı olmayan bu adamlar yüzünden gittim Niva aldım bi tane...Corolla'nın yanında kullanıyorum.Duster'a kendileri binsinler!
on numara tercih yapmışsınız eğer ikinci araç olarak kullanılacaksa lada en ekonomik 4x4 lerden birisi
 

Ynt: DUSTER SON DEĞİŞİKLİKLER

Bence dış görünüş yerine 1.6 130 hp 320 nm dcı olan motorla çıksa daha iyi olur. Benim beklediğim dusterde ki yenilenme bu motorla başlayacak gibi.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,507
Mesajlar
1,519,003
Kayıtlı Üye Sayımız
172,164
Kaydolan Son Üyemiz
erensipahi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst