Duster Radio/Radyo - CD çözümlemeleri :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TTamer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 88
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 66,581
Ynt: Duster Radio/Radyo - CD çözümlemeleri :smiley:

Merhaba barunson,

Sizi takip edicem, uygulamaya yaptığınızda bende böyle bir sistem sizden almak isterim..

Etiketler

Uyarınızı dikkate alacağım sevgili "youngson", ancak burada önemli olan sanırım bu türden bir ön konsol Radyo-CD çalar kasasına sahip olmak. İçine yerleştireceğimiz sistemi daha sonradan iyice inceleyerek bulabileceğimizi umuyorum. Yani teknik yönden pek bir bilgim yok sadece bu tür bir kasa bulmanın zorluğunu biliyorum, bu kasayı bulduktan sonra sanırım bir şekilde diğerlerine bizim ustalar çözüm getirir. Bir sipariş verip, gelen mala bir bakalım eğer hakikaten üretim kaliteli ve işimizi görecek ise yeni çıkan modellerdeki konsollardan çok daha gösterişli olacağı kesin. Tekrar görüşlerin için teşekkür ederim.

youngsun' Alıntı:
Bahsettiğim aparat araç kumandasına ve teyp markasına göre özel olarak yapılıyor. Teybin arka w/r girişinden kumanda ediyor. Normal direksiyon kumandanızı kullanabiliyorsunuz tüm fonksiyonlarıyla.
Hoparlör çapı 13 cm.

bahsettiginiz kumandayi kullaniyormusunuz? nereden aldiniz? ingilterede bir firma yapiyordu bu adaptorlerden ve degmeyecek bir fiyat istiyorlardi, o yuzden ertelemistim almayi.

Arkadaşlar merhaba.Bende Duster Multimedya sistemleri ile ilgili araştırma yapıyorum.7" lik in dash sistemler havalandırma çıkışlarını kapattığı için uygun durmuyor. 1din 3.5" sistemler ise çok basit kalıyor. Duster a kanaatimce en uygun sistemler 2din lik olanları internette araştırma yaparken ebayda " http://cgi.ebay.fr/Radio-Blende-Doppel-2-DIN-Radioblende-DACIA-Duster-Logan-Sandero-Blende-ab-2011-/330751965718?pt=Einbaurahmen_Radioblenden&hash=item4d025a7a16#ht_757wt_1030 "bu sayfayı buldum ilgilenen arkadaşlar inceleyebilirler.

Dacia 2 din çerçeve bu sitede biraz daha ucuz. "http://www.schlauer-shop24.de/epages/61517841.sf/de_DE/?ObjectPath=/Shops/61517841 "

SERKANEFE' Alıntı:
Valla benim elimde arkadaşın eski aracından kalma hayvani bir ses sistemi var takmıyorum araca gerek duymuyorum :s siz nasıl beğenmiyorsunuz ilginç geldi bana.
+1

Arkadaşlar ben de 4*4 Duster alarak aranıza katıldım.Bu çerçevelerden alıp kullanan var mı?Duster için yapılan multimedya sistemleri örneklerini beklemekteyim fikir vermesi açısından.Şu an için "in dush" sistemler mantıklı gibi geliyor ama o da havalandırma kapaklarını kapatıyor.

Arkadaşlar "e bay"dan bu çerçeveden alan var mı?Teslimatta ve araca uyumda bir sıkıntı var mı acaba?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR