Duster Orjinal Kolcak

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hunter133 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,370

hunter133

Ana Kamp
Arkadaşlar birçoğumuzun araziyi fakat maliyetler yüzünden alternatiflere yöneldiği kolçak ile ilgili basima geleni aktarayim şöyleki bende sergiyepahalli diye alternatif kkolçak arayisina girmiş birisi olarak son olarak 150 TL te gitti gigiyorda bulmusken birde son olarak sahibinden bakayim dedim vaktim ve bi ilana raslatladim neyse uzatmadan orijinal yazan ve görünen ilanla temasa ve geçtim ve 70 TL gibi komik bir rakama orijinal serviste takilan urunun ayinini aldim bugün elime geçti ve uyum aparatini montaj ettim.biraz ayrintili ve zaman alici bi is diğer kismini da yarin tamamlayacafim .aldigim kişiyi aradim elinde 2 3 tane daha olduğunu söyledi lazim olanlar faydalansin istedim iyi forumlar arakadasin tel#530 566 27 02 İstanbul da sahibinden de get ilan satisida mevcut

Ynt: Duster Orjinal Kolcak

ne diyeyim bence fırsat ben bu forum sitelerinden değişik zaman ve durumlarda faydalanıyorum benim bi faydam dokunsun istedim hem satan kişi ucuza satıyor faydam olsun hem sitede ihtiyacı olana benimde tereddütlerim vardı ama vidasına kadar birebir fabrikasyon montaj talimatnamesi vs ben çok memnun kaldım

aradım adamı, adamın samimiyetine güvendim. 10 tane kiralık araç için duster almış. sonra da o iş olmamış. bunlarda elinde kalmış. ben de aldım gitti..ödemeyi yaptım..elinde2 tane daha var sanırım...isteyenler alsın

Engin takması sıkıntılı biraz
Vitesin ordaki plastiği kaldırman gerekiyor cam kaldırma düğmelerinin altına bi metal var onu monte ediyorsun taban saçına
Sonra dışardaki ayagı o metal monte ediyorsun orta palastiği taktıktan sonra ama o plastiğin yanlarına vida deliği açman laZım şablonu var iyi hesapla hata kaldırmaz isabetli delenezsen bir kaç tane delik açmak zorunda kalabilirsin

İlan seri nosu bulunmuyor diye yaziyor sahibinden de saticinin tlfnunu yazabilir misiniz kaldiysa almak isterim

teşekkürler yazıyı tam okumamışım no yu görmedim :smiley: bu arada tlf açtım cevap veren yok yarın tekrar arıcam.. paylaşım için çok teşkkürler

rica ederim faydalı olduysa ne ala...montaj zahmetli lakin montaf talimatnamesi çıkıyor kutudan ve vida deliği açmak için kağıt şablon mevcut yani t alyen matkap lokma tornavida gibi gereçlerle 1 ve ya 2 saatte takılır ben yaklaşık 1 saate montaj ayagının alt demirini sabitledim akşam üzeri yarında üstü halledeceğim kısmetse diğer alanlarada keyifli sürüşler

bende aldım montaj kalvuzunadaki sıraya uydunmu bir saatte montaj yapıorsun matkabın yoksa ince uçlu tornavida ile delikleri açabiliyorsun karışıkgözükğyor ama kolay aslında aşağıdaki linkte arkadaş montaj resimlerinide eklemiş

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=70756.20

Dun bitirdim montaji delik açarken dikkat et denk getirmesi zor ben delikleri biraz büyüterek cozdum olayi fabrikasyongibi oldu ggerçekteniyi denk geldi bu fiyata oorijinal kolcagimiz oldu

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,919
Kayıtlı Üye Sayımız
166,700
Kaydolan Son Üyemiz
olcayozan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR