cevabı kendim veriyorum. 2015 model dokker da, direksiyon yakınında hiç bir boş soket yok maalesef. oysaki aç kapa butonu için soket mevcut ve ddt4all programından butonun poziyonunu görebiliyorum. gerçek bir hayal kırıklığı oldu.
cevabı kendim veriyorum. 2015 model dokker da, direksiyon yakınında hiç bir boş soket yok maalesef. oysaki aç kapa butonu için soket mevcut ve ddt4all programından butonun poziyonunu görebiliyorum. gerçek bir hayal kırıklığı oldu.
2016 Duster Laureate aracımda fabrikasyon alt yapısı hazır olduğu halde pazarlama stratejisi nedeniyle kapalı olan gündüz kadran aydınlatması, acil fren flaşör uyarısı , hız sınırlama ve sabitleme özelliklerini Renault can clip cihazı ile aktif ettirdim. Hız sınırlama - sabitleme için göğüslükteki çalışmayan buton yerine orjinal buton monte edildi. Hız ayarı için de PSA grubu araçların buton grubu direksiyonun sağına sinyal kolunun yanına monte edildi. Zaten bu özellikler için gerekli tesisat ve soketler hazır. Gayet stabil çalışıyor. İhtiyacı olanlara tavsiye ederim
Eklemiş olduğum resimdeki D2D3 pinleri direksiyon tarafına gelen kontrol tuşlarının pinir. Kol için enjeksiyon beyni en üst soketten resimdeki D2 ve d3 yuvasından 1 çift kablo çekerseniz kontrol tuşlarını bağlayabilirsiniz
Eklemiş olduğum resimdeki D2D3 pinleri direksiyon tarafına gelen kontrol tuşlarının pinir. Kol için enjeksiyon beyni en üst soketten resimdeki D2 ve d3 yuvasından 1 çift kablo çekerseniz kontrol tuşlarını bağlayabilirsiniz