Hayırlı olsun ,turbo benzinli berlingo ya terfi ettim. rahata erdim ben.
Hayırlı olsun ,turbo benzinli berlingo ya terfi ettim. rahata erdim ben.
Mrb aracım fluence 2013 joy manuel. eskişehirdeyim yeni direksiyon ve hız sabitleme tuşu elimde mevcut. Montaj ve aktive yapabilir misiniz.Bu arada Eskişehir de gizli ozellik açtırmak isyen olursa ya da hız sabitleyici yardımcı olurum
Mrb aracım fluence 2013 joy manuel. eskişehirdeyim yeni direksiyon ve hız sabitleme tuşu elimde mevcut. Montaj ve aktive yapabilir misiniz.Bu arada Eskişehir de gizli ozellik açtırmak isyen olursa ya da hız sabitleyici yardımcı olurum
Bu arada Eskişehir de gizli ozellik açtırmak isyen olursa ya da hız sabitleyici yardımcı olurum
eskişehirdeyim hız sabitleme için görüşebilir miyiz? dacia duster yeni kasa direksiyonu bir öncekine uyar mı biliyor musunuz?Bu arada Eskişehir de gizli ozellik açtırmak isyen olursa ya da hız sabitleyici yardımcı olurum
bakmam lazım daha önce bu şekilde yapamdım mesajınızı yeni gördüm direksiyondan daah önce yapmadımMrb aracım fluence 2013 joy manuel. eskişehirdeyim yeni direksiyon ve hız sabitleme tuşu elimde mevcut. Montaj ve aktive yapabilir misiniz.
görüşelim yardımcı olurum ama direksiyondan daha önce yapmadımeskişehirdeyim hız sabitleme için görüşebilir miyiz? dacia duster yeni kasa direksiyonu bir öncekine uyar mı biliyor musunuz?
PSA kolun içindeki işlemin resmini atmanız mümkün mü? Birde 2017 dokker aracımızın mevcut tesisatı yok. Buna hangi pinlere hat çekmeliyim.cevabı kendim veriyorum. 2015 model dokker da, direksiyon yakınında hiç bir boş soket yok maalesef. oysaki aç kapa butonu için soket mevcut ve ddt4all programından butonun poziyonunu görebiliyorum. gerçek bir hayal kırıklığı oldu.
PSA kolun içindeki işlemin resmini atmanız mümkün mü? Birde 2017 dokker aracımızın mevcut tesisatı yok. Buna hangi pinlere hat çekmeliyim.cevabı kendim veriyorum. 2015 model dokker da, direksiyon yakınında hiç bir boş soket yok maalesef. oysaki aç kapa butonu için soket mevcut ve ddt4all programından butonun poziyonunu görebiliyorum. gerçek bir hayal kırıklığı oldu.
PSA kolun içindeki işlemin resmini atmanız mümkün mü? Birde 2017 dokker aracımızın mevcut tesisatı yok. Buna hangi pinlere hat çekmeliyim.2016 Duster Laureate aracımda fabrikasyon alt yapısı hazır olduğu halde pazarlama stratejisi nedeniyle kapalı olan gündüz kadran aydınlatması, acil fren flaşör uyarısı , hız sınırlama ve sabitleme özelliklerini Renault can clip cihazı ile aktif ettirdim. Hız sınırlama - sabitleme için göğüslükteki çalışmayan buton yerine orjinal buton monte edildi. Hız ayarı için de PSA grubu araçların buton grubu direksiyonun sağına sinyal kolunun yanına monte edildi. Zaten bu özellikler için gerekli tesisat ve soketler hazır. Gayet stabil çalışıyor. İhtiyacı olanlara tavsiye ederim
Ekli dosyayı görüntüle 505382
Ekli dosyayı görüntüle 505383
Ekli dosyayı görüntüle 505384
Ekli dosyayı görüntüle 505385
PSA kolun iç yapısı lazım hangi şema hangi dirençlerle yapılmış bunu öğrenmem gerek. Piyasada 250ohm 400ohm direnç bulamıyorum.PSA kolun içindeki işlemin resmini atmanız mümkün mü? Birde 2017 dokker aracımızın mevcut tesisatı yok. Buna hangi pinlere hat çekmeliyim.
cevabı kendim veriyorum. 2015 model dokker da, direksiyon yakınında hiç bir boş soket yok maalesef. oysaki aç kapa butonu için soket mevcut ve ddt4all programından butonun poziyonunu görebiliyorum. gerçek bir hayal kırıklığı oldu.
araba satıldı ama değerli bilgi.Eklemiş olduğum resimdeki D2D3 pinleri direksiyon tarafına gelen kontrol tuşlarının pinir. Kol için enjeksiyon beyni en üst soketten resimdeki D2 ve d3 yuvasından 1 çift kablo çekerseniz kontrol tuşlarını bağlayabilirsiniz