Ynt: Duster Debriyaj ayarı
düşmanında kalite arayanlar önce kendisi kaliteli olmalıdır...
aynı kişi olup olmamam mesele değil , sizin üslubunuza gelelim ;
1-Hiçbiryerde kimse ile alay eden ya da küçük gören bir mesajım bulunmamaktadır , fakat sizinkinden çokça bulabilirim. (burayı copy paste ile şişirmeye gerek yok...)
2-Sataşmakta olan sizsiniz ben sadece duster ve subaru ile ilgili yazıyorum her başlığa damlıyor diyorsunuz da Duster almak ya da almamak için karar verecek olan biri olarak normal değil mi dusterla ilgili çok sayıda konu okumam ve dolayısı ile fikir yazmam ? böyle düşünecek olursak siz çok daha fazla konu başlığında varsınız ?
3-Hiçbir zaman bilgiçlik taslamadım , sahibi olmadığım , binlerce kilometre kullanmadığım için duster hakkında da şu ana kadar kesin bir yorum farkındaysanız yazmadım...
4-Cevap verilmemiş demek tahrik edici bir mesaj değildir , zaten o mesajın devamında tarafsız biri olarak tolgaefe bey şöyle bir cevap yazmış : " Sayın Olguncandan,
Benim sorum özetle debriyajın ayarı var mı yokmu?Sadece bunu öğrenmeye çalıştım varsa vardır yoksa yoktur!
Bir sürü mesaj yazmışsın,yok arabanın mekaniğinden anlamak lazım mış ,yok buda sorumuymuş yok tolgaefenin sorunuymuş,
debriyaj telinden ayar olmazmış bu kadar biliyonda, ayarı varmı yok mu neden yazmıyorsun?
Ayar imkanı varsa gider servise yaptırırız yoksa böyle kullanırız lafı eveleyip gevelemenin gereği yok. "
Gördüğünüz gibi sizin ne tarzda yaklaşım sergilediğinizi açıkça belirtmiş.
dedim ya öncelikle kendinize bakınız .
Şimdi gelelim çok merak ettiğiniz konuya : Pazarcı dediğiniz - korhan isimli arkadaşımla da yakından tanışırız , kendisinin bana satmış olduğu bir cherokeeyi uzun süre kullandım , aracı satarken bana , bak sadece jeep satmıyorum sana bir de site öğreteyim cherokee için bulunmaz kaynak , çok da düzgün insanlar var diye bana da öğretmişti. İzmit'li grup var mı diye sorduğumda da bana yasaklanışına kadar vesaire hepsini anlattı , sizden ve birkaç kişiden de isim vermeden üstükapalı bahsetmişti. Hatta gece de sordum kendisine evet doğrudur boşver dedi.
Şimdi anladım ben mevzuyu , fakat tolgaefe beyin size cevabı bana sizi tanıttı , ben dusterı okumaya devam edeceğim , sizi veya ümiterkanı vesaire değil.
ne de olsa siz bazı mesajları cevap vermeye değmez olarak nitelendirmeye ve kişileri yaftalamaya kendinizi yetkili kılmışsınız , sizde böyle bir yetki varken kim tutar sizi...
debriyaj konusunda , bu serviste çözülecek bir konudur burada cevap vermeye değmez , başlık açmaya gerek yok derken , cruise control , lastik ebadı belirleme gibi konularda uzun uzun ahkam kesmişsiniz. Bu da tutarsızlığınızı gösteriyor. Debriyaj için kesin usta eller gerekir , servise gitmek gerekir , buradan duymakla olmaz diyen sayın olguncandan , cruise evin bahçesinde takılabilecek birşeymiş gibi tutum takınabiliyor.
Sizinle cevaplaşmak niyetinde değilim şahsıma yönelik ne yazarsanız yazın cevap vermeyeceğim , ben dusterı öğreneyim o yeterli. hoşçakalın sayın olguncandan , kendinize benden başka birini bulun uğraşacak.