DUSTER DA NERDEN GELDİĞİNİ ANLAMADIĞIMIZ SESLERİN TELAFİSİ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan troyexplorer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 400
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 183,730
Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi

Bu fitil orda sıkışmayla sabitleniyor , bir tarafı yapışkanlı falan değil yani şayet o aralık biraz daha geniş olursa ya içeri kaçar yada sarsıntıdan dışarı çıkar , zaten göğüslüğü sıkıştırdığı için o gelen sesi kesiyor, senin için sorarım olup olmayacağını orda bağlantım var

Etiketler

Bulabilirsem bende artan ufak bir parçası vardı , onu gönderirim sana bakarsın en sağlıklısı o

Bu arada öngöğüslükten gelen sesler çeşit çeşit , 2013 ve öncesi model göğüslükte hava sıcaklığı 6 derecenin altına düştüğünde yani kışın ( sıcakta yapmıyor çünkü plastik aksam sıcaklıkla genleştiği için sıkışmayı kendi kendine yapıyor), tam ortada havalandırma ızgarasının altından gelen hırt hırt şeklinde bi ses var, bahsettiğim hava şartlarında havalandırma ızgarasından parmakla tutup yukarı aşağı esnettiğinizde duyarsınız, bu sesi o fitil kesiyor
Bide en sağda kablo vuruntu sesleri ve pıt pıt pıt diye ses var onun sebebi airbag kablosu, çözümü: sabitlenmesi ve ve aynı kablo üzerinde etiket var o etiketin çıkartılması gerekiyor bu işlemleri göğüslüğün yanındaki airbag kapatma düğmesini çıkartarak yapabilirsin , ordaki kablonun boşta olmasının sebebi göğüslük çıkınca geri gelebilsin diye sabit olsa göğüslük sökülünce kablo engel olur ,bu sabitlemeyi yapınca yarın öbürgün göğüslüğün sökülmesi icap ederse sabitlemeleri kesmeniz gerekir!!
Bide burda çoğu kişinin bildiği sağ ve sol köşelerden gelen gıcırtı sesi var bu sesin içeriyle alakası yok dışarda cam alt köşelerinde plastik üçgen parçalar var onlar araba esneyince ön cama sürtüp gıcırtı yapıyor onunda çaresini bu konuda biyerlerde açıkladım

Kapsamlı açıklaman için çok teşekkürler, aracım 6000 km'de ve şimdilik sadece üst havalandırma ile cam arasından gelen bir ses var. Sesin türü havalandırma ızgasının içine bilya düşmüş ve içeride sallandıkça ileri geri yuvarlanıp vurma sesi yapıyormuş gibi. 15 derece altında yapıyor sanki.

Sent from my iPhone using Tapatalk

İçeriye bişey düşmüş olabilir, fitil o sesi kesmez , çaresi göğüslük inip bakılması lazım

Yukarda bahsettiğim göğüslük sesleri 2014 modeller içinde geçerli, dıştaki üçgen plastikler aynı, airbag kablosu aynı , göğüslük ortasından gelen sürtme seside gelebilir, dıştan değişiklik var ama içi aynıdır büyük ihtimal

Ynt: DUSTER DA NERDEN GELDİĞİNİ ANLAMADIĞIMIZ SESLERİN TELAFİSİ

İçine birşey düşmüş olduğundan çok şüphe ettim fakat motor ısınınca sesi kesmesi o ihtimali ortadan kaldırıyor.

O sesi yaparken göğüslüğün üzerine elle baskı yap şayet kesilirse fitil sesi keser

İlla fitil diyorsan parçayı buldum kargo adresi ver göndereyim dene olup olmadığını haybeye satın alma

image.jpg

Çok tşk, Zahmet vemek istemem ürünün genişliği nedir, olmadı ona yakın birşey bulmaya çalışırım.

Yazarım gün içinde , bu fitil kapı fitilleri gibi sert malzemeden değil sert sünger tarzı gibi zor eziliyor yani

Tamamdır haberinizi bekliyorum.

Kalınlığı 11mm yani 1.1 cm bu en kalın yeri diğer tarafına doğru inceliyor hafif , şayet bu fitilden alıcaksan yeni göğüslükte camla göğüslüğün arasındaki mesafe 8mm olmalıki bu fitil arada sıkışıp kalsın

Tamamdır, çok teşekkürler.

Kardes Allah razi olsun benimde on konsoldan ses geliyodu yarin sanayiye goturup sokturecektim, yaziyi okudum sileceklerin altinda sert bir kablo titresim yaparak cam suyu haznesine carpiyor ses yapiyormuş. Resmen 400 tl cebimde kaldi hemde aracim sokulmemis oldu. Guzelce yapistirdim kabloyu oraya resmen 2 3 yerden gelen seslerin hepsi kesildi.

IMG-20181026-WA0005.jpeg

IMG-20181026-WA0007.jpeg

Screenshot_20181026-201421_Chrome.jpg

Ben de 0 prestige plus aldım, şu ana kadar çok memnunum fakat sese çok takarım, aksi gibi beni buldu :smiley: tavanda kemer ikaz ışığının olduğu plastik bölüm bozuk yolda ses yapıyor, çıkartıp yumuşak malzeme koydum ama fayda etmedi. Acaba başına gelip , çözen var mıdır?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR