DUSTER CHIP INANILMAZ GÜZEL

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan esattas Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 49
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,071
Ynt: DUSTER CHIP INANILMAZ GÜZEL

Ben Chiptuning yaptıralı(DCI 85lik araç) yaklaşık 8500 km geçti. Ve her fırsatta söylüyorum iyi ki yaptırmışım.
Çünkü alt devirlerde hantallık, soğuk motorda düşük devirde titreme vb. durumlar artık yok. Oldukça seri. Tüketimten zaten çok memnunum.
İstanbul şehiriçi kış aylarında 5.1-5.2 olan tüketimim son bir aydır 4.8.
Kışın Ankara-İstanbul seyahatimde de aten 100-110-120 li hızlarda 4.3 ile gelmiştim eve(Forumda resimlerle mevcut).
Bazen 3.8lere düşürebiliyorum uzun yolda.
Ama şu an Duster alıcak olsam 110 DCI 4X2 alıp, Chiptuningle 140 hp-290 Nm yapıtırıp, seriliğin ve ekonominin doruklarına ulaşırdım ;D

Etiketler

muharrem77' Alıntı:
110 DCI 4x4 ile de aynı sonuç alınır mı?
Aynı sonuç derken güç olarak alınır tabiki. Ama tüketim olarak şanzımandan dolayı 4x2 deki ekonomi elde edilemez.
Performans olarak da 4x2 110 ve 4x4 110'un yine vites oranları farklı olduğundan aynı performans elde edilemez.
(Gerçi 4x4 te 1. vitesi kullanmayıp 2. vitesle agresif kalkış yapılarak sanırım 9-9.5 sn de 100 e ulaşılabilir chipten sonra.)

youngsun' Alıntı:
Ben Chiptuning yaptıralı(DCI 85lik araç) yaklaşık 8500 km geçti. Ve her fırsatta söylüyorum iyi ki yaptırmışım.
Çünkü alt devirlerde hantallık, soğuk motorda düşük devirde titreme vb. durumlar artık yok. Oldukça seri. Tüketimten zaten çok memnunum.
İstanbul şehiriçi kış aylarında 5.1-5.2 olan tüketimim son bir aydır 4.8.
Kışın Ankara-İstanbul seyahatimde de aten 100-110-120 li hızlarda 4.3 ile gelmiştim eve(Forumda resimlerle mevcut).
Bazen 3.8lere düşürebiliyorum uzun yolda.
Ama şu an Duster alıcak olsam 110 DCI 4X2 alıp, Chiptuningle 140 hp-290 Nm yapıtırıp, seriliğin ve ekonominin doruklarına ulaşırdım ;D
selim bey siz nerde yaptırdınınız yazılım mı sizinki

Ben bu forumda Duster 4x4 sahibi Kaner (Kanerotomotiv-Pendik)'e yaptırdım.
Kendi aracı da Chipli Duster. PSChiptuning Anadolu Bayi.
Önce kendi aracını kullandırdı. Sonra benim araca chip atıldı. O arada çaylarımızı içtik sohbet ettik.
Daha sonra Havaalanı yoluna çıkıp 0-160 vs. denedik her türlü.
Sonuç: Mükemmel. Ben ödemeyi yapıp ayrılırken bir Duster daha gelmişti chip için.
Bence İstanbuldaki arkadaşlar gidin görüşün; chipli Duster'ı kullanın sonra karar verin.
Tel: 0216 375 12 57

JUNİOR' Alıntı:
:D :D cehalete verin ;D

Estağfurullah,ben bilgilendirmek amacı ile yazdım.Aracınıza hiçbir zararı olmaz,sadece kaliteli bir yerde yapılsın yeter,bakımlarını birkaç bin km önce yaptırırsanız çok daha sağlıklı olur. Mesela 15.000 km'de bir değil de 12.000 km'de yapılırsa çok daha iyi olur.Bir de yazılım yaptıran arkadaşlar performans hava filtresi alırsa performansları daha da artar.

ali şen' Alıntı:
ANTALYA da acaba bu işi profosyonel yapan bir yer var mı :? tavsiye edebilinecek bir yer teşekkürler
BENİM YAPTIRDIĞIM FİRMANIN BAYİSİ VAR ORADA.ALPER BEY İLE İRTİBATA GEÇERSENİZ HALLEDER O.

youngsun' Alıntı:
Ben bu forumda Duster 4x4 sahibi Kaner (Kanerotomotiv-Pendik)'e yaptırdım.
Kendi aracı da Chipli Duster. PSChiptuning Anadolu Bayi.
Önce kendi aracını kullandırdı. Sonra benim araca chip atıldı. O arada çaylarımızı içtik sohbet ettik.
Daha sonra Havaalanı yoluna çıkıp 0-160 vs. denedik her türlü.
Sonuç: Mükemmel. Ben ödemeyi yapıp ayrılırken bir Duster daha gelmişti chip için.
Bence İstanbuldaki arkadaşlar gidin görüşün; chipli Duster'ı kullanın sonra karar verin.
Tel: 0216 375 12 57
sİZ FİYAT OLRAK KAÇA YAPTIRDINIZ

Ben Aralık ayında birçok tuning firmasıyla görüştüm 600-650-750 vb. fiyatlar aldım.
Sonra Kaner'e söyledim, Gezenbilir'denim dedim 500 e yaptırdım. Şuanki fiyatı bilmiyorum. Kaner yardımcı olur bence. Kendisiyle görüşün..

Acaba chipleme yapıldıktan sonra araba vizeye gireceğinde eksoz ölçümün de sıkıntı olurmu acaba birde bu cihipleme yapan firmalar garanti vere biliyorlar mı motora , turboya birşey olursa bilen arkadaşım varmı teşekkürler .

Bence riske girmeye hiç gerek yok.Araçlarınmız zaten performans arçları olmadığı gibi,yakıt tüketim verileri eğer sürüş sitili ekonomik olarak yapılırsa müthiş değerler yakalanabiliyor.

Bu kadar basit olsaydı araç üreticileri % 10'luk yakıt ekonomisi için start-stop,fren geri kazanım enerjisi gibi pahalı teknolojiler yerine 2 dakika bile sürmeyen bir yazılımla sorunu hallederdi.Kısa vadede olmasa bile orta-uzun vadede motorda bir takım sıkıntı oluşturma ihtimali yüksek.

Bu işlerden anlayan teknik uzmanların da tavsiye etmediği bir durumdur bu.Chip tuning yapan arkadaşların verilerine yakın değerleri yakalayabiliyorum ben.

Hassey' Alıntı:
Bence riske girmeye hiç gerek yok.Araçlarınmız zaten performans arçları olmadığı gibi,yakıt tüketim verileri eğer sürüş sitili ekonomik olarak yapılırsa müthiş değerler yakalanabiliyor.

Bu kadar basit olsaydı araç üreticileri % 10'luk yakıt ekonomisi için start-stop,fren geri kazanım enerjisi gibi pahalı teknolojiler yerine 2 dakika bile sürmeyen bir yazılımla sorunu hallederdi.Kısa vadede olmasa bile orta-uzun vadede motorda bir takım sıkıntı oluşturma ihtimali yüksek.

Bu işlerden anlayan teknik uzmanların da tavsiye etmediği bir durumdur bu.Chip tuning yapan arkadaşların verilerine yakın değerleri yakalayabiliyorum ben.
Bence en doğrusu bu,araçlar performans aracı değil...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR